Adres: Şair Nedim Cad. No:20 Kat:6 34357 Akaretler Beşiktaş İSTANBUL | TÜRKİYE

Fax: +90 212 259 00 74

Yetkili Kişi: Akaretler Sıraevler

Web: www.akaretler.com.tr

İstanbul un yeni sanat merkezi Akaretler Sıraevler de Art&design Day ile Gün Boyu Sanat ve Tasarıma Doyun!

Tarih: 11.05.2011
İstanbul’un yeni sanat merkezi Akaretler Sıraevler’de artlimits, Art On, Autoban, Derin Design, Galerist ve Rampa gibi seçkin sanat galeri ve tasarım üsleri ile Bilgili Holding ve TR Collectors’ Club’ın hayata geçirdiği “Akaretler Art&Design Day” 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü sanatseverlere keyifli bir gün yaşatacak!

Bir kültür başkentine yakışır havası, rahatlığı ve barındırdığı renkleriyle Akaretler Sıraevler, birbirinden farklı ve göz alıcı sanat galerileri ve tasarım mağazalarıyla bütünleşen atmosferini 14 Mayıs Cumartesi günü 17:00 ile 22:00 saatleri arasında birbirinden keyifli workshoplar ve özel etkinliklerle “Akaretler Art&Design Day”de konuklarıyla paylaşıyor!

Kendinizi sanat ve tasarıma adayabileceğiniz “Akaretler Art&Design Day”de gün boyu gezilebilecek Galerist’te Can Sayınlı ve Jorgen Evil Ekvoll’un “Whenever/Herzaman” ve Rampa’daki Nilbar Güreş sergilerinin yanı sıra ister saat 19:00 itibariyle Art On’da Ali Alışır’ın “Sanal Mekanlar” adlı sergisi ve fotoğraflarıyla ilgili konuşmasına katılabilir, ister 18:00 ve 21:00 saatlerinde artlimits’de Sinan Demirtaş ile taş baskı sanat eserleri workshopuna katılarak sanat bu dalı hakkında bilmediklerinizi keşfedebilirsiniz… Akaretler Sıraevler’deki yeni mağazasını ilk kez görücüye çıkaracak olan Autoban’ın aynı zamanda Vespa’nın en özel serisi Vespa PX’i yeniden tasarlayarak hayata geçirmesine saat 20:00 itibariyle ortak olabilirsiniz. Aziz Sarıyer, Defne Koz, Arif Özden, Tanju Özelgin, Bülend Özden ve Derin Sarıyer gibi birçok ünlü sanatçının tasarımlarını içeren 2011 koleksiyonunun tanıtımını saat 17:00 itibariyle gerçekleştirecek olan Derin Design’a da uğramadan sanat ve tasarım dolu gününüzü sonlandırmayın!

“Akaretler Art&Design Day”, 14 Mayıs Cumartesi günü 17:00’den 22:00’ye kadar tüm sanatseverleri tasarım ve sanat dolu bir güne davet ediyor!

Sektörler: