İstanbul Corporate Games’te ISS’e iki madalya

Tarih: 09.06.2009
Tesis yönetimi sektörünün lideri konumunda bulunan ISS, bu yıl 7’ncisi düzenlenen İstanbul Corporate Games’te başarılı sonuçlara imza attı. Oyunlar için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren ISS ekibi, futbol ve yüzme branşlarında 3. olma başarısını gösterdi.

50 ülkede 500.000, ülkemizde ise 22.000’i aşkın çalışanıyla hizmet veren ISS, bu yıl 7. kez gerçekleştirilen İstanbul Corporate Games’te (Kurumsal Oyunlar) başarılı sonuçlar elde etti. 180 şirket ve 4.500 katılımcının yer aldığı oyunlarda mücadele eden ISS ekibi futbol ve yüzme branşlarında 3’üncülüğü elde etti. Etkinlik kapsamında ISS, erkekler futbol, basketbol, yüzme ve bisiklet olarak dört branşta yarışlara katıldı.

ISS Yönetim Kurulu Üyesi Ela Aydoğan, şirket için büyük önem taşıyan, “takım ruhunu” teşvik etmekte bu gibi etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti: “Hizmet kalitemizi yüksek tutan en temel unsur, ekip olarak birlikte çalışabilmemizdir. Birlikte başarmak bizim için çok önemli. Takım ruhunu destekleyen İstanbul Corporate Games’e çok iyi hazırlandık ve oyunlarda başarılı sonuçlara ulaştık. Şirket çalışanlarımızdan oluşan geniş bir izleyici kitlesi ekibimize destek verdi. Oyunlara katılan ve sportmence mücadele eden tüm takımları da ayrıca tebrik ediyorum.”