ISS Sardunya’dan Hyundai’ye Kore mutfağından özel lezzetler

Tarih: 07.10.2009
Hijyen ve lezzete önem veren yaklaşımıyla catering sektörünün önde gelen firması olan ISS Sardunya, Koreli otomotiv devi Hyundai’nin Kocaeli’nde bulunan merkezinde oluşturduğu özel mutfakta şirketin 2.000 çalışanına restoran hizmeti sunuyor. ISS Sardunya, Türk mutfağından seçkin lezzetleri Hyundai’nin 2.000 çalışanıyla buluşturuyor ve aynı zamanda da Koreli firmanın yönetim ekibi için Kore mutfağından özel seçim yemekler hazırlıyor.

Dünyanın en büyük tesis yönetim şirketi ISS bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ISS Sardunya, 2009 yılının Mayıs ayından bu yana Koreli otomobil devi Hyundai’nin Kocaeli’ndeki fabrikası ve İstanbul’daki Genel Merkezi için restoran hizmeti veriyor. Bu hizmet için Hyundai merkezinde özel bir mutfak oluşturan ISS Sardunya, firmanın 2.000 kişilik çalışan kadrosuna Türk mutfağından seçkin lezzetler sunuyor. ISS Sardunya şefleri aynı zamanda Hyundai’nin Türkiye’deki yönetim ekibi için de Kore mutfağından özel seçim yemekler hazırlıyor.

ISS Sardunya, hizmet verdiği kurumun sadece yemek ihtiyacını karşılamıyor, müşterilerinin talebine göre birçok farklı alternatif sunarak, ortam, personel ve servis hizmetlerini tam olarak üstleniyor. ISS Sardunya, hizmet verdiği kurumların özel talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışanlarını özel eğitimlere tabii tutuyor. Yöneticilerinin belli bir kısmının Koreli olduğu Hyundai’nin Kocaeli’nde bulunan merkezinde oluşturulan şirket restoranında görev yapan ISS Sardunya şefleri, Kore mutfağı üzerine özel bir eğitim almış bulunuyorlar. Böylece Türk yemeklerinin yanında Kore mutfağından seçkiler de Hyundai ekibiyle buluşuyor.

Hizmetlerini uluslararası gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygun olarak yerine getiren ISS Sardunya, gıda mühendisi ve teknikerlerden oluşan uzman ve deneyimli kadrosu ile mutfaklarını periyodik denetimlerle sıkı bir şekilde kontrol ediyor. Bünyesinde yer alan mikrobiyoloji laboratuarı ile mutfaklarda üretilen yemeklerin, kullanılan ekipmanların ve çalışan personelin el hijyeninin mikrobiyal uygunluğu analizlerle izleniyor. Bu denetim ve analizlerin üst kontrolü ise bir dış denetim firması tarafından gerçekleştiriliyor. ISS Sardunya, ISO 9001 Kalite, ISO 22000 Gıda Güvenliği, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri belgelerine sahip ve bu sistemler tüm mutfaklarında titizlikle uygulanıyor.

Geçtiğimiz bir yıl içerisinde toplamda 30 milyon kişiye hizmet ulaştıran ISS Sardunya, önümüzdeki dönemde hizmet verdiği kişi sayısını günde 100.000’e çıkartmayı hedefliyor. ISS Sardunya’nın yılsonu hedefi ise 35 milyon kişiye yemek ulaştırmak.