ISS her gün 500’den fazla kişiye iş fırsatı sağlıyor

Tarih: 14.10.2009
Dünyanın en büyük tesis yönetim şirketi ISS, başarılarını istatistikî verilerle de kanıtlıyor. Ekonomik krizin yaşandığı ve işsizliğin artış gösterdiği günümüzde ISS’in her gün 500’den fazla kişiyi işe alıyor olması, oldukça dikkat çekici. Açıklanan verilere göre, ISS Çağrı Merkezleri her gün 500.000’den fazla çağrıya cevap veriyor, ISS Teknik Hizmetler ise tüm dünyada 800 km2 alana teknik bakım hizmetleri sağlıyor. Her gün 1 milyondan fazla insanın ISS kafeterya ve restoranlarında yemek yiyor olması ve her gün 250 milyon m2 alanın ISS tarafından temizlenmesi de ISS’in yaygın ve kaliteli hizmetinin göstergelerinden bir tanesi. Bu veriler doğrultusunda ISS, başarısını rakamlarla kanıtlamış oluyor.

Dünyanın en büyük tesis yönetim şirketi ISS, hizmetleriyle ilgili olarak çıkartılan istatistikî verilerle, en güçlü tesis yönetim şirketlerinden olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Ekonomik krizin yaşandığı ve işsizliğin arttığı günümüzde her gün 500’den fazla kişiye iş olanağı sağlayan ISS, bu yönüyle de başarısını arttırmaya devam ediyor. 1901 yılında Danimarka’da kurulan ISS, bugün 52 ülkede 200.000’i aşkın kurumsal müşteriye 500.000’e yakın çalışanı aracılığıyla hizmet veriyor.

Açıklanan verilere göre, ISS Çağrı Merkezleri her gün 500.000’den fazla çağrıya cevap veriyor. Temizlik, güvenlik, teknik bakım, destek hizmetler, catering, çamaşırhane yönetimi, bahçe bakımı ve haşere ilaçlama hizmetleriyle “tesis yönetimi” konusunda dünyanın en büyük şirketi olan ISS, aynı zamanda her gün 250 milyon m2 alanı temizliyor.

ISS’in hizmetleriyle ilgili olarak çıkartılan istatistikî verilerinden en dikkat çekenlerinden biri ise, her gün 1 milyondan fazla insanın ISS kafeterya ve restoranlarında yemek yiyor olması. Bu yüksek rakam, ISS’in sektördeki konumunu ve tercih edilirliğini de gösteriyor. Yine bu verilere göre, ISS Teknik Hizmetler tüm dünyada 800 km2 alana teknik bakım hizmeti sağlıyor. Tüm bu rakamlar ISS’in “tesis yönetimi” konusundaki başarısını da bir kez daha gözler önüne seriyor.