Adres: Akşemseddin Mahallesi Vatan Caddesi No:6 (Historia AVM yanı) Fatih/İstanbul

Telefon: 0212 531 01 41 - 191

Fax: 0212 531 01 41

Yetkili Kişi: İsmek - Hafize Ergene

Web: ismek.ibb.gov.tr

İsmek’te İki Yeni Branşta Kayıtlar Başladı

Tarih: 07.12.2009
İSMEK, branşlarına turizm sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlardaki eleman açığını karşılamak üzere iki branş daha ekledi.

“Misafir Hizmetleri Görevlisi” ve “Turizm Odaklı Konaklama Sektörü Ara Elemanı” yetiştirme branşlarında kayıtlar başladı.

İSMEK, 2009 / 2010 Eğitim Döneminde, “Model Uçak - Maket Yapımı” branşının ardından “Misafir Hizmetleri Görevlisi” ve “Turizm Odaklı Konaklama Sektörü Ara Elemanı” yetiştirme branşları eklendi.

Ülkemizin sürekli artan turizm potansiyeli ile birlikte artan nitelikli eleman ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla, İSMEK; İstanbul’un artan turist sayısına paralel olarak turizm sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlarda görev almak üzere “Misafir Hizmetleri” ve “Turizm Odaklı Konaklama” alanlarında iki branş daha açtı.

Turizm Odaklı Konaklama Sektörü Ara Elemanı Yetiştirme Kursu ve Misafir Hizmetleri Görevlisi Kursları çerçevesinde gençlere yeni imkanlar sağlayacak olan eğitimlerin kayıtları, İSMEK Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Kurs Merkezi’nde yapılmaya başlandı. Her iki branşta da en az ilköğretim mezunu olmak, 18 – 30 yaşları arasında olmak, mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlilikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak gibi özellikler aranıyor.

Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler eğitimlerinin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alacaklar.

bilgi için:hafize ergene
0 212 531 01 41/dahili:1213