Adres: Ağaoğlu My Office Barbaros Mah. Çiğdem Sok. No:1 Kat:4/18 34746 Ataşehir / İstanbul

Telefon: 0 (216) 250 60 31

Fax: 0 (216) 250 55 56

Yetkili Kişi: Sema Sözcü

eklenilen başka bülteni yok.

İşletme sahiplerinin %97’si şirketlerinin değerini bilmiyor ve daha üzücüsü satılabilir veya yatırım alabilir bir şirkete sahip değiller.

Tarih: 09.01.2018
Şirket değerlemesi ve işletme analizini Dünya çapında değiştirmek için yola çıkan VALURA, daha değerli, daha fit ve talep gören işletmeler oluşturmanızı sağlamaktadır.

VALURA Kurucusu Gökhan ACAR “Girişimci olmanın en keyifli anı şirketinizi sattığınız veya iyi bir yatırım aldığınız zamandır. Yıllarca her türlü zorluğu göğüsleyen şirket sahipleri emeklerinin karşılığını almak istediklerinde, bunun mümkün olmadığını görmeleri hayal kırıklığı yaratmaktadır. Bu yüzden işletme sahipleri sonsuza kadar başında olacakmış gibi ama aynı zamanda yarın en yüksek teklifi verene satmaya hazır şekilde şirketlerini yönetmeliler. VALURA ile işletme sahipleri şirketlerinin değerini milyonlarca TL artırabilecektir.”

Aynı zamanda yönettiği O2 Girişim şirketi ile büyüyen işletmelere 1-8 Milyon TL aralığında yatırımlar yapan VALURA, bulut tabanlı sistemi ile şirket sahiplerine “dijital yönetici paneli” sunmaktadır.

İşletme sahipleri ücretsiz olarak hesap açabilir ve işletmelerinin güncel piyasa değerini, rakipleri ile kıyaslandığında işletmelerinin performansını, yatırımcı açısından şirketinin cazibe seviyesi gibi birçok analizi minimum veri girişi ile sistem üzerinde gerçekleştirebilirler. VALURA hakkında ayrıntılı bilgiye https://youtu.be/j76qN8Xo_2I ve www.valura.net üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sema Sözcü – Kurumsal İletişim Yöneticisi , sema.sozcu@valura.net , 0216 250 60 31