İş dünyasının liderlerinden kariyer tüyoları Kariyertv.net’te

Tarih: 24.03.2009
Kariyer yolunda iyi bir başlangıç yapmaları ve başarıyla ilerlemeleri için adaylara destek vermeye devam eden Kariyer.net, bu doğrultuda yeni bir hizmet sunmaya başladı. Adaylar, Kariyertv.net aracılığıyla İK yöneticilerinden online videolarla kariyer tavsiyeleri alabilecekler.

Türkiye’de online insan kaynakları sektörünün lideri Kariyer.net, hayata geçirdiği projelerle İK alanına yenilikçi bir yaklaşım kazandırmaya devam ediyor. Kariyer.net bu doğrultuda yeni bir çalışmaya imza atarak, adayların kariyerlerine iyi bir başlangıç yapmalarına yardımcı oluyor. Kariyertv.net sitesini ziyaret eden adaylar, deneyimli İK yöneticilerinden online videolar aracılığıyla kariyer tüyoları alabiliyorlar. Online kariyer tüyoları için www.kariyertv.net adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Kariyer.net tarafından hayata geçirilen Kariyertv.net, adaylara, mülakatlarda kendini daha iyi tanıtabilme ve kariyer planlama konularında, İK profesyonellerinin tavsiyelerini içeren online videolar sunuyor. Adaylar Kariyertv.net ile uzmanlardan en doğru bilgileri alıyor, işe alım süreçlerini daha etkin kullanabiliyor ve iş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. “Şirketler adaydan neler bekler; iş görüşmesinde neler söylenmeli, neler söylenmemeli; sağlam bir başlangıç için ne yapmak gerekiyor” gibi soruların yanıtları sitedeki videolardan öğrenilebiliyor. Firmalar ise kendilerini doğru şekilde tanıtma fırsatı elde ederken, nitelikli işgücünün yetişmesine de katkıda bulunuyorlar.

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, hayata geçirdikleri yeni projeye ilişkin olarak şunları söylüyor: “Kariyer.net olarak 10. yılımızda adaylara yeni projelerle destek vermeye devam ediyoruz. Kariyertv.net ile hem adaylara hem de firmalara farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyoruz. Böylece kariyerinin başında olan ve kendini geliştirmek isteyen adaylara, özgeçmiş oluşturmaktan imaj çalışmasına kadar kendilerini en doğru şekilde nasıl tanıtabileceklerini İK uzmanlarının tavsiye videolarıyla anlatıyoruz.”

Kariyertv.net’e uluslararası düzeyde lider konumda olan şirketlerin İK profesyonelleri, kariyer tavsiyelerini içeren videolarıyla destek veriyor. Bu şirketler arasında Darty, Pfizer, Deva Holding, ING Bank, Microsoft, Soyak, Fortis, Shaya ve Unilever gibi önemli markalar yer alıyor.

Etiketler: kariyer.net , lider , , kariyertv , video , online