İş dünyasının liderleri Güneydoğu Anadolu’da buluştu

Tarih: 10.06.2009
PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi 2.İnsan Kaynakları Kongresi gerçekleşti.

PERYÖN (Türkiye Personel Yönetimi Derneği) Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2.İnsan Kaynakları Kongresi, 6 Haziran 2009 tarihinde Gaziantep Ticaret Odası’nda Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Oğuz Duman ve PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi Başkanı Mustafa Yavuz’un açılış konuşmaları ile başladı. “Herkes LiderİK Diyor” ana teması ile gerçekleştirilen 2.İnsan Kaynakları Kongresi’nde bu sene, katılımcılara iş dünyasında liderlik ve nasıl lider olunacağı ile ilgili bilgiler iş dünyasının lider isimleri tarafından aktarıldı.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen İnsan Kaynakları Kongresi’nde “İş Dünyasında Liderlik Etmek: Ne?, Neden?, Nasıl?”, “Geleceğe Liderlik Penceresinden Bakmak Yada Bakmamak”, “İnsan Kaynaklarının Dönüşen Rolü ve Liderlik”, “Örnek Bir Lider Portresi”, “İçimizdeki Lider: Kişisel Liderlik”, “İnsan Kaynakları ve Liderlik Etmek”, “Liderlik ve Yönetim: Çok mu Gerekli?” ve “Liderliğe Değişik Bir Bakış” gibi pek çok konu konuşmacılar tarafından ele alındı. Bu sene İnsan Kaynakları Kongresi’nde ayrıca, 2008 yılında Türkiye’de ilk defa verilen İnsan Yönetimi Ödülleri’ni alan şirketlerin fark yaratan uygulamaları da katılımcılar ile paylaşıldı.

İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği 2.İnsan Kaynakları Kongresi’nde Vedat Erol, Ufuk Tarhan, Recep Yiğit, İlknur G. Kalıpçı, İsmail Karasu, Dr. Murat Bilgili, Ahmet Aksoy, Özlem Rodoslu, Özden Aslan, Dr. Barbaros Kon, Bahadır Bilgin ve Münir Arıkan’ın konuşmacı olarak katıldığı kongrede katılımcılar, liderlik konusunda uzmanların bilgi ve deneyimlerini öğrenme fırsatı yakaladı.