Inveon’dan KOBİ’ler için yazılım kiralama kampanyası

Tarih: 13.08.2009
KOBİ’leri ilk yatırım maliyetlerinden kurtaran yazılım kiralama yöntemi şimdi Inveon’un sunduğu kampanyalarla daha da avantajlı hale geldi.

Firmaların rekabette öne geçmelerini sağlayan BT yatırımlarına kriz döneminde de devam etmeleri gerektiğine inanan Inveon, sunduğu kampanyalarla müşterilerine yazılımları en uygun şartlarda kullanma olanağı sunuyor.

“5. Yıl Inveon’dan Hediye” kampanyasıyla, 5 yıllık lisans anlaşması garantisi veren firmalar, 5. yılda yazılımdan ücretsiz olarak yararlanıyor.

“Inveon’u Tavsiye Edin, Ücretsiz Kullanın” kampanyasıyla ise, Inveon’u diğer firmalara tavsiye eden şirketler %100’e varan indirimler elde edebiliyor, bir diğer ifadeyle yazılımdan ömür boyu ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Yenilikçi yazılım çözümleri ile sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Inveon, yazılım kiralama hizmetleri ve bunlara yönelik hazırladığı özel kampanyalarıyla KOBİ’lere yenilikçi ve maliyet avantajı sağlayan çözümler sunuyor. “5. Yıl Inveon’dan Hediye” ve “Inveon’u Tavsiye Edin, Ücretsiz Kullanın” kampanyalarıyla kriz döneminde bilişim yatırımlarına ara veren firmalara önemli fırsatlar sunan Inveon, bu firmaların bulundukları pazarda rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor. Inveon’un, ilk yatırım ve kullanma maliyeti anlamında önemli avantajlar içeren kampanyaları sayesinde KOBİ’lerin bilişim yatırımlarını sürdürmesi ve pazardaki rekabetten olumsuz etkilenmemeleri hedefleniyor.

Yazılım kiralama yönteminin KOBİ’ler için önemine değinen Inveon Yönetici Ortağı Yomi Kastro, “KOBİ’lerin en önemli sıkıntılarından birini, yazılım çözümlerinin ilk yatırım maliyetlerine katlanmak zorunda kalmaları oluşturuyor. Sunduğumuz yazılım kiralama yöntemiyle, KOBİ’ler ve her büyüklükten firmalar bu ilk maliyetten kurtuluyorlar. Böylece en gelişmiş çözümleri son derece uygun maliyetlerle kullanma olanağına sahip oluyorlar. Bu da tabii ki firmalara verimlilik ve kârlılık artışı, rekabet üstünlüğü gibi önemli avantajlar getiriyor,” diyor.

“5. Yıl Inveon’dan Hediye” kampanyası

Inveon’un hazırladığı ilk kampanya “5. Yıl Inveon’dan Hediye” adını taşıyor. Inveon bu kampanyada “Inveon Satış Yönetimi Yazılımı” için 5 yıllık lisans anlaşması garantisi veren tüm müşterilerinin, 5. yıla karşılık gelen yıllık lisans ve bakım-destek ücretini müşterisine fatura etmiyor ve söz konusu bedeli kendisi karşılıyor. Böylece firmalara lisans bedelleri anlamında önemli bir avantaj sunuluyor. Firmaların kullandıkları yazılımları satın almak yerine lisanslarını kiralama mantığına dayanan yazılım kiralama modeli, firmaları ilk yatırım maliyetinden kurtardığı için zaten avantajlı bir model. Inveon’un düzenlediği bu kampanyayla KOBİ’ler, Inveon’un tüm hizmetlerinden yararlanmaya devam ederken bir yıl boyunca herhangi bir ücret de ödemiyorlar. Önemli bir maliyet avantajı sunan bu kampanya, KOBİ ölçeğindeki firmaların sahip oldukları BT gücüyle rakiplerinin önüne geçmelerini sağlayacak.

“Inveon’u Tavsiye Edin, Ücretsiz Kullanın” kampanyası

“Inveon’u Tavsiye Edin, Ücretsiz Kullanın” ise KOBİ ölçeğindeki firmalara destek olan bir diğer kampanya. Kampanya çerçevesinde Inveon’a yeni bir “Inveon Satış Yönetimi Yazılımı” müşterisi tavsiye eden mevcut bir Inveon müşterisi, Inveon’un bu yeni müşteri ile proje anlaşması imzalaması halinde, bir sonraki yıldan itibaren “Inveon Satış Yönetimi Yazılımı”nın yıllık lisans-bakım-destek bedeli üzerinden ömür boyu ek %10 indirim kazanıyor. Kampanya çerçevesinde mevcut Inveon müşterisi alacağı indirim oranını, tavsiye ettiği her yeni müşteri ile artırabiliyor. Örneğin, tavsiye ettiği ve anlaşma imzalanan ikinci yeni firma için ömür boyu %20, üçüncü yeni firma için %30 ve dördüncü yeni firma için %40 indirim alırken, 10’uncu yeni firma için ömür boyu %100 indirim elde edebiliyor. Mevcut Inveon müşterisinin bu indirimden yararlanabilmesi için, yeni müşterinin lisans bedelinin kendi lisans bedeline eşit veya daha büyük olması gerekiyor.

KOBİ’lerin özellikle kriz döneminde rekabet avantajı elde edebilmeleri için BT yatırımlarına devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Inveon Yönetici Ortağı Yomi Kastro, “Hazırladığımız kampanyalarla hizmet ettiğimiz firmalara destek olmaya devam ediyoruz. Zira bu kriz döneminde en büyük zorluğu KOBİ ölçeğindeki firmalar yaşıyor. Dahası bu firmaların yaşanan rekabette bir adım öne geçebilmeleri için BT teknolojilerine yatırım yapmaları şart. Teknolojisine yatırım yapan her kuruluş bugün işini sağlama alabiliyor. Biz de ‘Inveon’u Tavsiye Edin, Ücretsiz Kullanın’ ve ‘5. Yıl Inveon’dan Hediye’ kampanyalarımızla işini güçlendirmek isteyen kurumlara ve var olan müşterilerimize destek oluyoruz. İlk yatırım ve kullanma maliyeti anlamında önemli avantajlar içeren kampanyalarımız sayesinde farklı sektörlerden ve özellikle KOBİ büyüklüğündeki firmaların bilişim yatırımlarını sürdürmesini ve böylece pazardaki rekabetten olumsuz etkilenmemesini hedefliyoruz,” diyor.