Inveon, Turquality markalarına hizmet etmeye başlayacak

Tarih: 03.11.2009
Türkiye’nin en yenilikçi yazılım firması olan Inveon, Türkiye’nin seçkin markalarının bulunduğu Turquality programındaki kurumlarla çalışabilmek için gereken akreditasyon işlemlerini tamamladı. Akreditasyonu olan şirketlerle çalışmak, Turquality şirketlerine önemli avantajlar sunduğundan, Inveon bu atılımda 2010 yılında önemli bir iş hacmi elde etmeyi planlıyor.

Türkiye’nin en yenilikçi yazılım şirketi Inveon, “Yazılım Lisans ve Danışmanlığı” alanında Turquality programına akredite oldu. Turquality kapsamında desteklenen Türkiye’nin seçkin markaları böylece Inveon’un geliştirdiği yenilikçi teknoloji çözümlerini kullanabilecekler. Zira bu markalar, Inveon gibi Turquality akreditasyonunu tamamlayan markalarla çalışmaları halinde, “Turquality Destek Programı” dahilinde proje bedelinin %50’si kadar bir bölümü için yardım alabiliyor. Bu nedenle Turquality şirketleri ihtiyaç duydukları konularda akreditasyonu olan şirketlerle çalışmayı tercih ediyor.

Inveon, Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşması ve “Türk Malı” imajının yerleştirilmesi amacıyla oluşturulan Turquality programına akredite olması sayesinde, özellikle 2010 yılı faaliyetleri açısından önemli bir iş hacmi yakalamayı hedefliyor.

Dünyanın ilk ve tek marka geliştirme programı olan Turquality, Türkiye’nin rekabet avantajını elinde bulundurduğu ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarının üretimden pazarlamaya kadar bütün süreçleri kapsayan bir akreditasyon programı. Bu program içerisinde Damat-Tween, Network, Vakko, İpekyol, Mavi Jeans, Efes, Pınar, Ülker, Gilan ve BMC gibi Türkiye’nin artık dünyada da tanınmaya başlanan, önde gelen markaları yer alıyor.