Adres: 5.Gazeteciler Sitesi, Hare Sok. 2.Söltaş Evleri K-14 34335 Akatlar - Levent

Telefon: (212) 270 0 546

Fax: (212) 270 0 489

Yetkili Kişi: INVEON Bilgi Teknolojileri Danışmanlık ve Tic. A.Ş

Web: www.inveon.com.tr

Inveon, alanında öncü kuruluşlardan biri olan ‘3e Oto Kiralama’ için online sistem geliştirecek!

Tarih: 09.12.2009
Geliştirdiği yazılımlar bugün dünya çapında 3 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan Türkiye’nin en yenilikçi yazılım şirketi Inveon, müşteri yelpazesine, Türkiye’nin en geniş filolarından birine sahip olan 3e Oto Kiralama’yı da ekledi. Inveon, 3e için gelişmiş özelliklere sahip online rezervasyon ve kiralama sistemi geliştirecek.

09.12.2009, İstanbul

Teknolojisi sınırları aşan Türkiye’nin en yenilikçi yazılım şirketi Inveon, Türkiye’nin en geniş filolarından birine sahip olan 3e Oto Kiralama’yı müşteri portföyüne ekledi. Kiralama ve rezervasyon sistemini online hale getirerek, operasyonel süreçleri hızlandırmayı, pazardaki konumunu güçlendirmeyi, müşteri portföyünü genişletmeyi ve maliyetleri azaltmayı hedefleyen 3e Oto Kiralama için özel bir çözüm geliştirilecek.

Güvenilir araçları, hizmet kalitesi, ekonomik fiyat ve yüksek müşteri memnuniyeti ilke edinen 3e Oto Kiralama, bugün oto kiralama sektörünün en geniş filolarından birine sahip. Inveon’un geliştireceği bu sistem üzerinde kullanıcılar, online olarak rezervasyon yapacak, ödeme işlemlerini gerçekleştirecek ve online kiralamanın sayısız avantajlarından yararlanabilecekler.

Sistemin, 2010’un ilk aylarında kullanılmaya başlanması bekleniyor.

Inveon Yönetici Ortağı Yomi Kastro, 3e Oto Kiralama için gerçekleştirecekleri sistemle ilgili olarak şunları söyledi: “Kurumların ihtiyaçlarına özel olarak geliştirdiğimiz yenilikçi yazılımlarımız, müşterilerimizin iş süreçlerini hızlandırıp verimliliklerini artırırken, maliyetlerinin de düşmesini sağlıyor. Kuruma özel bu çözümler, hiçbir hazır yazılımda bulunmayan yaratıcı çözümler sunuyor. Tıpkı 3e Oto Kiralama için hazırlayacağımız online kiralama sistemi gibi. 3e, bu sistemle müşterilerine sunduğu hizmetleri ve iş hacmini genişletirken, gelecekte çok daha stratejik adımlar atmasını sağlayacak veriler de elde ediyor olacak.”

Dünya çapında 3 milyon kişi Inveon çözümlerini kullanıyor!

Türkiye’nin önde gelen şirketleri için geliştirdiği yazılım çözümlerinin yanı sıra müşteri portföyünde Fortune 500 şirketlerini de barındıran Inveon, 3e ile birlikte hizmet verdiği sektör yelpazesini de genişletmiş oldu. Inveon, ilaç, perakende, AVM, finans, gıda, medya, turizm, telekomünikasyon ve daha pek çok sektörde faaliyet gösteren 40’tan fazla şirket için yenilikçi yazılım çözümleri geliştirmeye devam ediyor.

Yazılımları şu anda Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Hindistan ve Dubai’de de kullanılan Inveon Software Solutions, müşterisinin ihtiyacına göre uyarladığı çözümleriyle iş akışlarını düzeltiyor, doğru karar alınmasını sağlıyor, hatalara engel oluyor, zamandan tasarruf sağlıyor, çalışanlar arasındaki iş birliği ve verimlilik artışına imkan veriyor. Dahası, dünya çapında yaygınlaşan Inveon sistemlerini kullanan kişi sayısı bugün 3 milyonu aşmış bulunuyor!

Etiketler: inveon , müşteri , yazılım , avantaj