Adres: Sporting Güngör A.Ş. Tavukçuyolu Cd. No:277 Yukarı Dudullu / İstanbul

Fax: 0216 499 00 49

Yetkili Kişi: İntersport

Web: www.intersport.com.tr

İntersport’ ta %50’ ye varan indirimlerle alışveriş keyfe dönüşüyor...
İntersport Adidas’ ını al futbol topu senin olsun!
Intersport’ tan potanın devlerini tribünden izleme fırsatı…
Semih Şentürk, Intersport Kanyon’da F50 adiZero’ları imzalayacak
Quaresma’nın tercihi Adidas F50 adiZero Intersport Mağazalarında !
Intersport’un Ankara’daki 7. Mağazası Gordion AVM’de…
Intersport ile ailece Dünya Kupası’na…
Intersport, 2009’da satışını katladı
Intersport’tan Afrikalı fubol sihirbazlarıyla kamp fırsatı
Intersport ’tan çocuklara, kayakta yüzde 30 sömestre indirimi
Intersport’ta hizmetin yarısı, satış sonrası…
Intersport Türkiye talihlisi Paris Versailles koşusunda 2. oldu
Intersport’ta Puma okul alışverişi, USB stick hediyeli
Dünyaca ünlü gratifi sanatçıları RAM&MAR, Intersport’ta
Intersport’tan sonbaharda 5 yeni mağaza
Bu yılın okul modası Intersport mağazalarında
En sportmen Intersport müşterisi, Berlin’deki tarihi Özgürlük Koşusu’nda
O’Neill’da yaz ortası indirimi
Nintendo Wii’nin yeni oyunu Türkiye’de ilk kez Intersport Kanyon’da
Intersport’tan dünya markalarına özel indirim
O’Neill, yaşlanmayan babalar için Intersport mağazalarında
173 gramlık Puma L.I.F.T’ler Intersportlar’da
Intersport’tan Garanti kredi kartlarıyla UEFA Finali’ni izleme şansı
En sportmen Intersport müşterisi Avrupa’ya koşacak!
Intersport, Eskişehir’in ilk alışveriş merkezi Neo’da
Bu sonbalar-kış, doğadan ve doğallıktan taviz vermeden, teknolojinin geleceğini yansıtıyor

Intersport, Dünya Basketbol Şampiyonası heyecanını Türkiye’ye yayıyor

Tarih: 03.08.2010
Dünyanın lider spor perakendecisi Intersport, Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilecek en önemli spor organizasyonu olan FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nın ana sponsoru ve resmi perakende mağazası oldu. Intersport, 28 Ağustos ile 12 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlenen FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası 2010’da, büyük mücadelenin yaşanacağı 4 ilimizdeki spor salonlarında kuracağı satış noktaları ile şampiyonanın lisanslı ürün satışlarını gerçekleştirecek. 9 ildeki 26 Intersport mağazasında ise, FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nın lisanslı ürün satışları Ağustos ayının 2. haftasında başlayacak.

FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın “Resmi Perakende Mağazası” Intersport, sponsorluk hakları çerçevesinde, lisanslı ürünler satış hakkı, sahalarda satış standı kurulumu ve maçlarda saha reklamı hakkına sahip olacak. Maçların oynanacağı salonlarda ise saha içi standları, satış kamyonları ve mobil üniteler yer alacak ve şampiyona resmi ürünleri basketbolseverlerin yanıbaşında olacak.

Basketbolun kalbinin atacağı 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nda Intersport basketbolseverlerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak ve onlara unutulmaz heyecanlar yaşatmak için, maçların oynanacağı şehirlerde kurulacak Fanzone noktalarında da yer alacak. İstanbul Caddebostan Sahil, Avrupa Yakası Sahil, Ankara Gençlik Parkı, Kayseri Hilton Otopark Alanı, İzmir Kordon Boyu gibi şehirlerin en işlek lokasyonlarda fanzone alanları kurularak dev ekranlarda maç yayını yapılırken, çeşitli aktiviteler de düzenlenecek.

Özel standlarda satışa sunulan özel ürünler…

Intersport, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’na özel olarak tasarlanan lisanslı ürünlerle basketbolseverlerin karşısına çıkıyor. Kalite, farklılık ve eğlenceyi birarada sunan lisanslı ürünlerin arasında; şampiyona t-shirtleri, ülke t-shirtleri, şapka, anahtarlık, rozet, atkılar, basketbol topları ve şampiyonaya özel hazırlanan ve özel olarak numaralandırılmış 288 adet Molten top, Intersport mağaza ve saha satış noktalarında yer alacak. Şampiyonanın resmi maskotu olan ve Van kedisinden esinlenilen Bascat’e dair peluşlar, t-shirt ve anahtarlıklar da lisanslı ürün gamı içerisinde bulunacak. Etkinlikler kapsamında maskot Bascat ve FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası ‘orjinal’ kupası’ da şampiyonadan önce Intersport mağazalarında sporseverlerle buluşacak.

Sektörler: