Adres: Yılmaz Plaza, Saray Mah. Ömer Faik Atakan Caddesi No: 3 34768 Ümraniye – Istanbul

Telefon: +90 216 999 1999

Yetkili Kişi: Unamic HCN Türkiye

Web: www.unamic.com/tr

ING Emeklilik in tercihi Unamic HCN

Tarih: 09.08.2011
Unamic/HCN Türkiye, ING Emeklilik müşterilerine yönelik özel bir çağrı merkezi projesine başlıyor.

Uluslararası alanda profesyonel çağrı merkezi hizmetleri veren Unamic/HCN, Türkiye’deki iş hacmini büyütmeye devam ediyor. Xerox tarafından satın alındıktan sonra Türkiye’de büyüme ve yeniden yapılanmaya giden Unamic/HCN Türkiye’nin yeni müşterileri arasına ING Emeklilik de katıldı. Unamic/HCN Türkiye, ING Emeklilik müşterilerine özel projeler yürütecek. Unamic/HCN Türkiye, en son teknoloji çağrı merkezi çözümleri ile vereceği bu hizmetin geri bildirimlerini düzenli aralıklarla ING Emeklilik’e raporluyor olacak.

Unamic/HCN Türkiye’nin merkez ofisinde yürütülecek proje kapsamında konusunda uzman çağrı merkezi çalışanları görev alacak. ING Emeklilik projesinde görev alacak çalışanlara, satış, pazarlama, bireysel emeklilik ve finans konularında çeşitli eğitimler verildi. Kişisel gelişim ve sistem kullanımıyla ilgili de bir dizi eğitimden geçirilen çalışanlar, ING Emeklilik’in de denetiminden geçerek, yetkilendirme onaylarını aldılar.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Unamic/HCN Türkiye Satış Direktörü İlker Tekin, “Yeni müşterimiz ING Emeklilik ile bireysel emeklilik sektörüne girmiş bulunuyoruz. ING Emeklilik’in bize duyduğu güvenin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Önümüzdeki dönemde özellikle telefonla satış aramalarına ve müşterilerimize artı gelir kazandırmaya yönelik projelere ağırlık vereceğiz. Müşterimizle birlikte büyüyeceğimiz, riski paylaşacağımız modelleri uygulamaya koyacağız. Global deneyimimizi Türkiye’deki firmalara aktarmaya ve onlar için katma değerler oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Projede, çağrı karşılamak ve görüşmeleri yapmak için “predictive dialing” teknolojisi kullanılacak. Kullanılan bu teknoloji ile müşteri seçimi ve arama sıklığını sistemin kendisi ayarlıyor, telefon müşteri temsilcisine otomatik olarak bağlanıyor. Bu sayede çalışan bazlı olmayan sistem performansı takip edilerek, istenen verimlilik sağlanmış, maliyetler kontrol altına alınmış oluyor.

Unamic/HCN hakkında:

Hollanda, Belçika ve Surinam ülkelerinde çağrı merkezi hizmeti veren ve bu bölgenin lider çağrı merkezi olan Unamic/HCN, 2005 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyet göstermektedir. Türkiye’de İstanbul ve Antalya’da ofisleri bulunan Unamic HCN’nin dünya genelinde 19 bölgede 2800 müşteri temsilcisi bulunmaktadır. Unamic/HCN, telekom, sigorta, finans, perakende ve kamu sektöründeki kuruluşlara yönelik dış kaynak yolu ile çağrı merkezi hizmeti, teknik destek, süreç yönetimi, faturalama, kredi ve tahsilat gibi iş süreci hizmetleri sunmaktadır.