İlkdefagidiyorum.com Yenilendi

Tarih: 25.03.2013
Seyahat severlerin yeni gezi rotası olan ilkdefagidiyorum.com daha kolay bir kullanım kolaylığı sunan ve daha fazla içeriğe yer veren yeni yüzünü geçtiğimiz günlerde üyelerin beğenisine sundu.

İlkbahar’ın gelmesiyle birlikte hareketlenmeye başlayan turizm sektörüne paralel olarak pek çok seyahat ve gezi rotası da planlanmaya başladı. Her geçen gün artan üye sayısı ve içerikleriyle adından sıkça söz ettiren ilkdefagidiyorum.com sitesi geçtiğimiz günlerde seyahat severleri fonksiyonel ve hareket ağını genişleten bir sayfa tasarımıyla tanıştırdı. İlkdefagidiyorum.com üyelerinin hem seyahat rotası oluşturmalarına hem de bu rotalarına en uygun uçak, otobüs, İDO seferleri için bilet temin etmelerine olanak sağlıyor. Üyeler bu yeni sistem ile gitmek istedikleri şehir ya da ülkelerle ilgili hem bilgi alabiliyor hem de aynı anda bilet rezervasyonlarını gerçekleştirebiliyorlar. 2013 yılının ilk aylarında hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden ilkdefagidiyorum.com sürekli yenilenmeye ve güncellenmeye devam ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Özel Hediye

Yaz aylarına sayılı günler kala takipçilerine bir sürpriz yapan ilkdefagidiyorum.com 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir yarışma yaparak kadın üyelerini de unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Twitter’da bir yarışma yaparak #ilkdefagidiyorum hashtag ını RT eden 10 kişiye ünlü diyetisyen Berrin Yiğit’in “Yaşasın Zayıflıyorum” kitabını hediye etti. Çok kısa bir zamanlarda yüzlerce kez RT edilen etiketle birlikte yarışma yoğun bir ilgiyle karşılandı. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Ankara, Diyarbakır, Antalya ve Zonguldak gibi Türkiye’nin dört bir yanından katılan katılımcılar bu mucizevi kitabın da sahibi oldular.

İlkdefagidiyorum.com hakkında: ‘Sosyal Yaşam Platformu’nun öncülerinden ilkdefagidiyorum.com takipçilerine gezi günlüklerini yazıp, çektikleri fotoğrafları ekleyip, öneri ve deneyimlerini paylaşabilecekleri interaktif bir ortam sunuyor. Kişisel bir blog olma özelliği de taşıyan sitede üyeler “ilk defa” gezip gördükleri keşif rotaları ile seyahat güncelerini oluşturabiliyorlar. Böylelikle bu yenidünya ile hem farklı kültürler tanıyabiliyor hem de yeni insanlarla tanışabiliyorlar.