“İddaa’nın Kralı” aranıyor!

Tarih: 18.11.2009
Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com’un, bol ödüllü “İddaa’nın Kralı” yarışması başladı! Playstation 3’ten PES 2010 ve FIFA 2010 gibi orijinal oyunlara pek çok ödülle dolu olan yarışma, tüm Bilyoner.com üyelerini heyecana davet ediyor. Üyelerinin futbol bilgisi ve tahmin yeteneğini gerçek anlamda ölçen yarışma 17 Kasım – 20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişiye 525 milyon TL’dan fazla ikramiye dağıtan Bilyoner.com, üyelerine hediyeler de kazandırmaya devam ediyor. 17 Kasım – 20 Aralık tarihlerinde düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen “İddaa’nın Kralı” yarışmasında Bilyoner üyeleri, Playstation 3’ten PES 2010, FIFA 2010 gibi orijinal oyunlara, pek çok hediye kazanıyor.

İddaa’nın Kralı kim?

Tek şartın Bilyoner.com üyesi olmak olduğu yarışmada, böylece üyeler arasında futbol bilgisi ve tahmin yeteneği en iyi olanlar ortaya çıkmış oluyor. Futbol bilgisine güvenen tüm üyelerin davetli olduğu yarışma, Turkcell Super Lig’in 13, 14, 15, 16 ve 17’nci haftaları boyunca devam edecek. İlk dört hafta arasında oyun oynayan ve herhangi bir hafta boyunca en az 6 doğru tahmin yapan Bilyoner.com üyeleri 18-20 Aralık’taki finale kalmaya hak kazanacaklar. Final haftası, yani 17’nci haftada en çok doğru tahmini yapan üye ise yarışmayı kazanarak “İddaa’nın Kralı” olduğunu ispatlamış olacak.

Bol ödüllü yarışma

Türkiye’nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları platformu olan Bilyoner.com, üyelerine kazandırmaya devam ediyor. “İddaa’nın Kralı” yarışmasına katılan üyeler şu ödülleri kazanıyor:

Yarışmanın Birincisi: 1 adet PS3 + PES 2010 + FIFA 2010 + 100 adet çeyrek MP bileti (31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi için)

Yarışmanın İkincisi:
50 adet çeyrek Milli Piyango bileti (31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi için)

Yarışmanın Üçüncüsü: 25 adet çeyrek MP bileti (31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi için)

Ayrıca, final haftası sonunda sıralamada ilk 100’e giren üyeler, birer adet çeyrek Milli Piyango bileti (31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi için) kazanarak yılbaşında da kazanma şanslarını devam ettirecekler.