Human Business Solutions farklılıkların sinerjisini arıyor.

Tarih: 15.06.2012
2011’in son aylarında sektöre hızlı ve etkili bir giriş yapan ve 2012’nin ilk yarısını bitirirken sektördeki yerini sağlamlaştırarak koruyan HBS İnsan Kaynakları ve Danışmanlık şirketi hem iş arayanlara hem şirketlere farklı bir seçme yerleştirme deneyimi sunuyor.

% 100 Müşteri Memnuniyeti Garantisi veren HBS İnsan Kaynakları, Türkiye’de bunu sağlayabilecek tek Danışmanlık şirketi olarak Global İnsan Kaynakları platformunda da Türklerin adını altın harflerle yazdırmayı hedefliyor.

HBS şirketlere personel yerleştirirken kullandığı metodlar ve özgün çalışma tarzıyla, sadece istihdam sağlamakla kalmıyor, şirketlerin stratejik ve piyasa değerinde de pozitif artış sağlayarak fark yaratıyor.

HBS şirketlere yarattığı katma değerle Türkiye Sanayisine ve İş dünyasına yeni bir nefes getiriyor ve zor zamanlarda da müşterilerini yalnız bırakmayarak entegre çözümler sunuyor. Üniversite işbirlikleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarıyla çalışmaları, sivil toplum kuruluşlarına desteği ve meslek edindirme faaliyetlerine katkılarıyla da çalışmalarına devam ediyor.

Enerji, hizmet, üretim, telekomünikasyon, bilgi teknolojileri, tekstil ve diğer iş alanlarında çalışan HBS, sektörel çeşitliliği de kritik başarı faktörü olarak değerlendirip, müşterilerine geniş bir yelpaze sunuyor.

Günümüz iş dünyası herkesin rol aldığı bir satranç turnuvası gibidir ve herkes zaman zaman ya piyonu temsil etmiştir ya da Şah’ı. HBS doğru zamanda doğru hamleleriyle, her zaman kazanını belirler ve bunu simgesi haline getirmiştir. Satrançta her taş bir birinden farklıdır ve önemli olan HBS’nin edindirdiği bakış açısı gibi hangisini ne zaman kullanacağını bilerek bu sinerjiyi yaratmaktır.

www.hbs.com.tr

Etiketler: hbs , ik , insan kaynakları