Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP IBRIX’i satın aldı
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

HP’den bilişimde 4’lü zirve!

Tarih: 23.09.2008
Sektörde yarattığı müşteri değeri, oluşturduğu ekosistem ve insan kaynakları yaklaşımıyla Türkiye'nin içinde bulunduğu dönüşüm sürecine 19 yıldır yön veren HP Türkiye, iş ortakları aracılığıyla katılacağı Bilişim Zirvesi'nde eğitim ve sağlık alanındaki en yeni teknolojileri gerçekleştirecekleri sunumlarla tanıtıyor.

7-11 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi'ne 1. katta yer alan 2 numaralı stand ile katılan HP iş ortakları ve geliştirdikleri çözümler şöyle:

• Datamarket
HP Yetkili İş Ortağı Datamarket, Bilişim Zirvesi'nde 8 Ekim Çarşamba günü saat 14:00'te Büyükada Salonu'nda başlayacak olan "Müşteri İlişkileri Yönetimi" konulu oturuma konuk oluyor. Oturumda, sağlık kuruluşlarının, hasta ve yakınlarının artan bilinç ve beklentilerine yönelik talepleri etkin bir şekilde karşılayabilmeleri için Datamarket tarafından geliştirilen Nervosys çözümü ele alınıyor. HP Dijital Hastane çözümünün sinir sistemi olarak görev yapan Nervosys, kritik önem taşıyan zaman kayıplarını önlemeyi hedefliyor. Nervosys, bünyesindeki Çağrı Merkezi, Hasta Sadakat Programı, Kurumsal Satış Yönetimi ve HP Medikal Arşivleme çözümleri ile, sağlık kuruluşlarına pek çok alanda çeşitli faydalar sağlıyor. Oturuma konuşmacı olarak da CRM Danışmanı Tayfun Sungun katılıyor.

• Bilgi Sistemleri
HP Yetkili İş Ortağı Bilgi Sistemleri'nin katılacağı "Sağlık Sektöründeki Kritik İş Süreçleri" konulu oturum da 8 Ekim Çarşamba günü saat 15:15'te Büyükada Salonu'nda başlıyor. Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Bekir Sami Nalbantoğlu, Bilgi Sistemleri Yazılım Proje Yöneticisi Hayati Tutar ve Bilgi Sistemleri Proje Mühendisi Nuri Sabuncu'nun yanı sıra Secure Computing Ülke Müdürü Murat Günsay'ın da konuşmacı olarak katılacağı oturumda, Bilgi Sistemleri'nin geliştirdiği İstanbul 112 Otomasyon Projesi anlatılıyor. Bu proje, başhekimlik otomasyonu, Komuta Kontrol Merkezi, ambulanslar, ambulans bekleme istasyonları, acil ve yoğun bakım üniteleri ile diğer idari birimlerin entegre bir şekilde çalışmalarını sağlıyor.

İstanbul 112 Otomasyon Projesi, çağrı karşılama ve hasta veritabanı oluşturma gibi işlemlerin yanı sıra, sağlık kuruluşlarını ve kan merkezlerini de aynı yazılım platformunda buluşturuyor. Oturumda ayrıca, uluslararası arenada Elektronik Hasta Kayıtları (EPR) Güvenliği Uygulamaları ve bunlara neden ihtiyaç duyulduğunu anlatan özel bir sunuma da yer veriliyor.

• 4S
Yeni nesil ağların proaktif yönetimi konusunda çözüm üreten HP Yetkili İş Ortağı 4S, 9 Ekim Perşembe günü Heybeli Salonu'nda düzenlenecek olan "Ağ Teknolojileri ve Yönetimi" konulu oturuma katılıyor. Saat 15:15'te başlayacak olan oturumda, 4S'in, yerel ve geniş ağların proaktif yönetimine ve performansına yönelik HP ile ortaklaşa geliştirdiği çözümler aktarılıyor. Oturuma konuşmacı olarak da İş Teknolojileri Optimizasyonu Danışmanı Serdar Zeybek katılıyor.

• Numerus
HP Yetkili İş Ortağı Numerus ise Bilişim Zirvesi'ne fark yaratan "Akıllı Sınıf" çözümleri ile katılıyor. 10 Ekim Cuma günü saat 15:15'te Büyükada Salonu'nda düzenlenecek olan oturumda Numerus yetkilileri, eğitim kurumlarını sınırlı mekân, zaman, insan ve materyal kısıtlamalarından kurtaran Akıllı Sınıf çözümü hakkında bilgi veriyor.

Kurumların daha kaliteli, verimli ve başarılı sonuçlara ulaşmalarını sağlayan söz konusu çözümler, birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki eğitimci ve öğrencilerin bir araya getirilmesi, görsel ve işitsel kaynakların sınıf içinde etkin kullanılması, ve interaktif bir eğitim ortamının yaratılması gibi faydalar sağlıyor. Başta üniversiteler olmak üzere her kademedeki eğitim kurumunda kullanılabilen Akıllı Sınıf çözümleri, kurumlardaki farklı sistemlere de rahatlıkla entegre edilebiliyor. Oturuma konuşmacı olarak Numerus Eğitim Satış Direktörü Cem Cengizçetin ve Numerus Marmara Bölge Müdürü M. İhsan Yılmaz katılıyor.

HP Hakkında
HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor. Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojileri yer alıyor. 31 Temmuz 2008'de sona eren dört mali yıl çeyreği sonunda 113,1 milyar dolar gelir elde eden HP, dünyanın en büyük BT firmaları arasında bulunuyor. HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www.hp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: HP’den , bilişimde , 4’lü , zirve!