Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP IBRIX’i satın aldı
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
HP’den bilişimde 4’lü zirve!
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon

Tarih: 04.01.2010
HP, Yeni Entegrasyon Hizmetleriyle Şirketlerin İnovasyona Ayırdığı Kaynakları Arttırmayı Hedefliyor.

HP, şirketlerin yeni iş uygulamalarını yaygınlaştırmasında çözüm odaklı teknoloji entegrasyonu için “holistic” (bütünsel) yaklaşımını tanıttı. Şirketlerin yeni teknoloji uygulamalarına geçişteki zaman kaybını ve maliyetleri azaltmak için geliştirilen entegrasyon çözümleri, teknoloji yatırımlarının geri dönüşünü; stratejik yönetim gücüyle hızlandırıyor. Kurumsal operasyonların daha hızlı ve düşük riskle gerçekleştirilmesini sağlayarak, verimliliği arttırıyor.

HP Entegrasyon Hizmetleri, 10 yeni çözümü ile en çok karşılaşılan sektörel ve teknoloji tabanlı entegrasyon sorunlarına çözüm getiriyor. Entegrasyon çözümleri; veri transferi, re-lokasyon, bölge planlaması ve proje yönetimi gibi konuları kapsıyor.

Gartner Analistlerinden Ron Silliman: “Organizasyonlar uygulamaların kurum içinde yaygınlaştırılması ve entegrasyonu konusunda taktiksel bir yaklaşım sergilemeye eğilimliler. Daha stratejik ve çözüm odaklı bir yaklaşımı benimsemek kurumları, IT ekosistemlerini işletilmesinde ve IT kaynaklarının optimize edilmesi konusunda bir adım ileri taşıyacaktır” diyor.

Yeni çözümler, HP’nin en ideal iş uygulamaları yaklaşımını destekleyerek, yüksek standartta ve iş gereksinimleri en uygun çözümleri sunabiliyor. Sonuç olarak, HP uzmanları teknoloji kurulumlarında daha hızlı davranırken risk ve maliyetleri de hafifletiyor. Yüksek standartlara sahip bu yeni çözümler, müşteri ihtiyaçları farklılaşsa da en doğru yaklaşımla hizmet vermesine imkan tanıyor. Bunun sonucunda HP uzmanları hızlı, düşük maliyetli ve düşük riskli teknolojileri hayata geçiriyorlar.

HP Veri Merkezi Hizmetleri asbaşkanı Ellen Breen: “Artan sayıdaki transfer, konsolidasyon, sanallaştırma ve taşıma projeleri ile başa çıkmak için teknoloji kaynakları, yönetim entegrasyon ihtiyaçlarına ayrılmış durumda. HP Entegrasyon Hizmetleri’nin çözüm odaklı yapısı, giderek karmaşıklaşan entegrasyon yönetimindeki yükü hafifleterek, IT yöneticilerinin kendi iş konularına ve İnovasyona daha fazla vakit ayırabilmesine imkan sağlıyor.

Bu 10 yeni modellenmiş çözüm:

* Entegre Telekom Çözümü: En düşük seviyede dağılımla teknoloji ya da kullanıcı seviyesinde en etkili çalışma ortamını garanti ediyor. Bu çözüm, kullanıcıların yeni uyarlamalar konusunda kendi standartlarını oluşturuyor. Teknolojik ve yüksek sınıf ortamlarda kurulumun müşterileri en az rahatsız edecek şekilde yapılmasına imkan tanıyor. Bu çözüm müşterileri standartlarına göre ve tasarım değişikliklerine ayak uydurabilecek şekilde tasarlanmıştır.
* Ölçeklenebilir ortam çözümleri Çözümler Esnek entegrasyon ile etkinliği arttırıp maliyetleri azaltılması sağlanıyor. Bulut teknolojisinin kurulumu ya da yoğun sayısal ortamlarda süreçlerin sorunsuz şekilde sürmesinde araçlar sunuyor.
* Sanallaştırılmış Blade Kurulumu Çözümü Şirketlerin daha az kaynakla veri transferi ve sanallaştırma ortamlarını yönetebilmelerine ivme kazandırıyor. Yeni kaynaklarda ortaya çıkabilecek operasyonel riskleri de önceden önlüyor.
* Global Standartta Kurulum Çözümü bölünmüş teknoloji ortamları için özel endüstriyel bir kurulum çözümü ile serbestleştirilmiş kaynaklar ve akıcı süreçler sağlıyor.
* Yazılım İş Ortağı Entegrasyonu Teknolojinin ve yazılım iş ortaklarının projelerinin birbiriyle entegrasyonu için eşsiz ve maliyet etkin entegrasyon sunuyor. Çözüm, fabrika çıkışı konfigürasyonlar ve hızlı bütünleşme için testlerini de kapsıyor.
* Teknoloji Katalog Yönetimi ve Uygulaması Çözümü Şirketlerin tüm veri lokasyonları için hızlı, eşsiz ve güvenli bir yaygınlaşma çözümü sunar. Kullanıcılar, ölçeklenebilir katalogdan kendilerine uygun seçebilir ve HP tedarik zincirinde satın almadan iş tesislerine kadar tüm detaylarla başa çıkar.
* Bölge ofisleri teknoloji güncellemesi Şubelerin yeni teknolojilere geçiş sürecini hızlandırarak daha düşük sahip olma maliyeti ve daha yüksek verimlilik sağlıyor.
* Veri Merkezi Taşıma Çözümü veri merkezlerinin taşınması sırasında oluşabilecek riskleri minimize eder ve proje yönetimi için tek bir kontakt noktası tayin eder. İhtiyaca özel lokasyon tayin etme, planlama ve veri transferi hizmetleri sunar. Proje yönetimi için tek bir nokta tayin ederek merkezlerin taşınması sırasında oluşabilecek riskleri minimize eder.
* Veri Merkezi Teknoloji Yenileme: Veri Merkezi teknolojilerinin yenilenmesi sürecinde maliyetleri düşürürken etkinliği arttırır. Veri transferi için gereken; mevkii, ekipman ve çevresel araçların tümünü bünyesinde toplar.
* Satış Noktası teknolojisi Yenileme: İş sürekliliğini maksimize eder ve müşteri teması olan iş ortamları için idealdir. HP, hareket yönetimi ve son kurulumlar için teknoloji testlerini yaparak saatler harcanmasına engel olur.

Ücretlendirme ve satış

HP Entegrasyon Hizmetleri’ne dünya genelinde kolayca erişilebilir. Fiyatlandırma, gereksinimler doğrultusunda proje bazlı gerçekleştirilir.

Etiketler: hp , entegre , transfer , teknoloji