Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP IBRIX’i satın aldı
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
HP’den bilişimde 4’lü zirve!
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı

Tarih: 18.12.2009
SAP uygulamalarıyla çalışan HP çözümleri bakım ve onarım sırasında işlerinizin kesintiye uğramasını önlüyor.

17 Aralık 2009 – Global ekonomik krize bağlı belirsizlik ortamında birleşik veri merkezleriyle maliyetleri düşüren ve yatırım geri dönüşünü artıran HP, HP ürünleriyle SAP® destek hizmetlerinin birlikte kullanıldığı bir çağrı merkezi yönetim hizmetini kullanıma sunuyor. Bu sistemi kullanan müşteriler BT altyapısıyla SAP uygulamalarını birleştirerek hızlı, güvenilir, düşük maliyetli, artı değer katan ve az enerji tüketen veri merkezlerinde kaliteli destek hizmetinden yararlanabiliyor.
SAP AG işbirliğiyle hazırlanan HP Kritik Öneme Sahip Hizmet Geliştirme Paketi, müşterilere SAP sistemlerine yönelik kapsamlı destek hizmeti sağlıyor. Bu hizmet paketi sayesinde, HP uzmanları SAP destek ekibiyle birlikte çalışarak şirketlerde iş kesintisini önlemeye yönelik tedbirler alıyor veya bakım/onarım sırasında kesinti süresini kısaltıyor.

SAP Aktif Global Destek Başkan Yardımcısı Uwe Hommel, “HP Kritik Öneme Sahip Hizmet Geliştirme Paketi, kuruluşların BT yatırımlarını arıza ve hatalardan korumasını, işletim maliyetlerini azaltmasını sağlıyor" diyor. "Ayrıca HP ve SAP çözümlerini birlikte kullanan müşteriler günde 24 saat, haftada 7 gün sağladığımız destekle, iş kesintilerine yol açan acil durumları maksimum 4 saatte düzeltmeye yönelik destek hizmetimizden yararlanabiliyor.”

Yeni hizmet sayesinde müşteriler, SAP sisteminde görülen tüm hata ve arızalara tek bir noktadan müdahale edebiliyor. Kuruluşlar sorunlarını hem HP hem de SAP çağrı merkezlerine bildirebiliyor ve her iki birim de çözüm sunmak için birbirinden bağımsız olarak veya birlikte hareket edebiliyor. Bu da hata görülme sıklığını azaltıp, daha kolay tanı koyulmasını ve sorunların hızla giderilmesini sağlayarak iş kesinti süresini azaltıyor ve performansı artırıyor.

General Mills Stratejik Planlama ve Yönetim Genel Müdürü Mike Meinz, “HP Kritik Öneme Sahip Hizmet Geliştirme destek ekibi, BT sorunlarını genellikle kendi başına hareket ederek, SAP çağrı merkezine ihtiyaç kalmadan çözüyor” diyor. “SAP uygulamalarına yönelik destek hizmetimiz iş devamlılığı oranını yüzde 99,87'ye çıkardı. Bu da iş kesintisine tahammülü olmayan havaalanları, İnternet hizmet sağlayıcıları ve bankalar gibi işletmeler için çok önemli bir sonuç."

HP'nin SAP destek hizmetleriyle birlikte kullanılan diğer bir çözümü de HP Uygulama Performansı Standardı (SAPS) Ölçüm Hizmeti. İnternet üzerinden yürütülen bu hizmette, SAP çözümlerini kullanan sanallaştırılmış birleşik veri merkezlerinin kaynak kullanımı anında ölçülerek güncelleniyor. Böylece, HP’nin yeni ölçüm hizmetini kullanan şirketler, sunulan SAP çözümlerinin ücretini gerçek sistem kaynak kullanımı verilerine göre fatura edebiliyor. İhtiyacın kadarını kullan olarak da adlandırılan bu yaklaşımla şirketler sadece kullandıkları kadar ödeme yaparak işletme maliyetlerini düşürüyor.

HP Teknoloji Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Gary M. Budzinski, “Günümüzde müşteriler yazılım, donanım ve altyapı uzmanlığının yanı sıra teknoloji sağlayıcısı ile SAP uygulamaları sağlayıcısı arasında işbirliğine gidilmesini ve sistem izleme hizmetleri kullanılarak BT sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyor" diyor. “Kritik öneme sahip hizmet paketimizle müşterilerimiz sorunların en kısa sürede çözülmesini sağlayarak işlerine devam etmelerine olanak tanıyan birleşik destek hizmetimizden yararlanabiliyor.”

50 ülkede 1,7 milyon kullanıcıya destek veren HP, 25.000 işletmedeki 67.000 SAP kurulumuyla SAP çözümlerine yönelik altyapı hizmetlerinde dünyada başı çekiyor. HP Kritik Öneme Sahip Hizmet Geliştirme Paketi ve HP SAPS Ölçüm Hizmeti, HP Kritik Hizmet Ortaklığı, HP Kritik Hizmet ve HP Sorun Önlemeye Yönelik 24 Saat Desteği çözümleri kapsamında dünya çapında sunuluyor.

HP Hakkında
Dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan ve bu sene Türkiye’de 20. yılını kutlayan HP, kişisel bilgisayardan baskı ve görüntüleme çözümlerine, yazılımdan hizmetlere ve BT altyapısına kadar geniş bir portföyle tüketicilerin ve işletmelerin teknoloji deneyimlerini kolaylaştırıyor. HP (NYSE: HPQ) ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www.hp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz

Etiketler: hp , cevre , dunya , türkiye , sap