Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP IBRIX’i satın aldı
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
HP’den bilişimde 4’lü zirve!
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı

Tarih: 23.10.2009
HP’nin 175 TL’ye varan indirimli yeni Officejet Pro yazıcıları, KOBİ’lere yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor

HP Officejet ailesine katılan iki yeni yazıcı, küçük ve orta boy işletmelerde (KOBİ) profesyonel kalitede renkli dokümanların benzer özellikteki lazer yazıcılara oranla yüzde 50’ye varan daha düşük maliyetle(1) basılmasına olanak sağlıyor.

HP Officejet Pro 8500 Hepsi Bir Arada serisi, HP Officejet Pro 8000 Yazıcı serisi serisinin küçük işletmelere sunduğu avantajların başında düşük enerji tüketimi ve yüksek baskı hızı geliyor. (2)

HP Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Arzu Babaoğlu, konuyla ilgili “HP olarak hedefimiz, yenilikçi ürünler ve yazılımlarla HP destek ve hizmetlerini birleştirerek kullanıcıların işlerini her adımda yönetmek, korumak ve büyütmeye yardımcı olmaktır.” açıklamasını yaptı.

Kampanya ile 175 TL’ye varan indirim

Yeni HP Officejet yazıcılardan HP Officejet Pro 8500 Hepsi Bir Arada ve HP Officejet Pro 8500 Kablosuz Hepsi Bir Arada modelleri kampanya fiyatıyla satışa çıktı. İndirim kampanyası 175 TL’ye varan fiyat avantajı sağlıyor. 19 Ekim ve 30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada HP Officejet Pro 8500 Hepsi Bir Arada yazıcılar 382$ yerine 286$ fiyatla, HP Officejet Pro 8500 Kablosuz Hepsi Bir Arada yazıcılar ise 483$ yerine 363$ fiyatla satışta olacak.

Yeni Officejet Pro ile %50’ye varan tasarruf elde edin

IDC CEMA’nın Baskı Cihazları, Doküman Çözümleri ve Kullanıcı Araştırmaları Grubu Başkan Yardımcısı Jan Siroky, “Küçük işletmeler için tasarlanan en yeni mürekkep püskürtmeli yazıcılar, önceki nesile göre daha gelişmiş dayanıklılık ve artırılmış baskı kalitesi sunuyorlar. Ek olarak, eşdeğer fiyat aralığındaki renkli lazer yazıcılara oranla, uygulamaların büyük bölümünde eşdeğer kalitede baskı yapabiliyorlar. Şu anki ekonomik şartlarda, ofis kullanımı mürekkep püskürtmeli yazıcılardaki fiyat / performans oranı, renkli baskıların başarılı bir işin tamamlayıcı parçasına dönüştüğünden, KOBİ’leri cezbedebilir.” dedi.

HP’nin Çevre Çözümleri programıyla, yeni Officejet serisindeki tüm yeni yazıcılar otomatik çift taraflı baskı, HP Akıllı Web Baskısı(8) ile küçük işletmelerin para ve kaynak bakımından tasarruf etmesini sağlıyor. Ayrıca, HP Officejet Pro yazıcılar 3 yıl boyunca garanti kapsamında bulunuyor. (11)

HP Officejet Pro Serisi

Yeni HP Officejet Pro 8500 Hepsi Bir Arada serisi ve HP Officejet Pro 8000 yazıcı serisi(6), HP Ölçeklenebilir Baskı Teknolojisini baz alıyor ve sayfa başına daha düşük bir maliyet sunuyor. (1) ENERGY STAR® uyumlu yazıcılar dakikada 35 sayfa siyah beyaz ve 34 sayfa renkli baskı hızı(2) ile lazer yazıcılarla karşılaştırılabilir hıza erişiyor(1), dahili kablolu ve kablosuz ağ özellikleri ve cihaz yönetim yazılımı ile geliyorlar.

Premium Baskı

HP Officejet Pro 8000 ve 8500 Yazıcı Serisi yeni, suya dayanıklı, pigment tabanlı ve yağmur ve su damlasına dayanıklı profesyonel baskı kalitesi sunan HP 940/940XL Officejet Mürekkep Kartuşlarını kullanıyor. (3)

Yeni formüle edilen HP 940/940XL Officejet Mürekkep Kartuşları ile küçük işletmeler de profesyonel kalitede pazarlama ve promosyon materyallerini ofisten ayrılmadan kendileri basabilirler.

HP’nin KOBİ’lere sunduğu avantajları ve Officejet serisinin %50’ye varan tasarruf duyurusu hakkında daha fazla bilgi almak için www.hp.com.tr/isyerim adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Görünümlü Ambalaj

Tüm HP sarf malzemeleriyle birlikte, en yeni yazıcılar da mevcut HP dizüstü ve masaüstü ambalajlarını tamamlayan, parlak, siyah kutulu, canlı renkler ve kullanım kolaylığı sağlayan simgelere sahip,yeni bir ambalaj tasarımı içerir. Yeni ambalaj görünümü, perakende satış mağazalarında HP ürünlerinin kolayca tanınmalarını sağlar.

Fiyat ve Stok Durumu:

• HP Officejet Pro 8500 Hepsi Bir Arada yazıcı 286$ (KDV dahil) kampanya fiyatıyla.

• HP Officejet Pro 8500 Kablosuz Hepsi Bir Arada yazıcı 363$ (KDV dahil) kampanya fiyatıyla

• HP Officejet Pro 8000 yazıcı 199$+KDV ve HP Officejet Pro 8000 Kablosuz yazıcı 269$+kdv fiyatıyla satılıyor.

HP’nin yeni baskı ve görüntüleme portföyü hakkındaki video ve görselli basın kitine ulaşmak için www.hp.com/go/HPSMBEvent adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 HP OfficeJet Pro Hepsi Bir Arada serisi için sayfa başı maliyet (CPP) ve enerji tasarruf tahminleri Haziran 2008’de yapılan testlerle belirlenmiştir 600 Avro altındaki renkli lazer
yazıcılar ve Officejet Pro yüksek kapasiteli kartuşlar baz alınarak yapılmıştır. Enerji tüketimi HP
tarafından ENERGY STAR¨ programının TEC test metod kriterli kullanılarak yapılmıştır. Detaylar için www.hp.com/eur/mybusiness adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

2 FDIS ISO/IEC 24734 dokümanları kullanılarak yapılan baskılarda HP Officejet Pro 8500 yazıcı ile ölçülen dakikada basılan sayfa sayısıdır. Bu standart mürekkep püskürtmeli ve lazer yazıcılarda ilk test doküman seti haricinde geçerlidir.

3 HP’nin ColorLok logolu kağıtlar kullanarak yaptığı testler baz alınmaktadır.

4 InfoTrends, “ABD’de Baskı Maliyeti: Kurum içi ve Baskı Dükkanı Maliyetleri,” 27 Ağustor 2007.

5 Renkli baskı hızları 2008 ikinci çeyrek ölçümlerine dayanmaktadır. Detaylar için www.hp.com/eur/mybusiness adresini ziyaret edebilirsiniz.

6 Renkli baskı hızları 2008 ikinci çeyrek ölçümlerine dayanmaktadır. Ortalamalar ISO/IEC 24711, HP test metodolojisi ya da sürekli baskı göz önünde bulundurularak belirlenmiştir. Detaylar için www.hp.com/go/learnaboutsupplies adresini ziyaret edebilirsiniz.

7 Otomatik çift taraflı baskı yalnızca HP Officejet 6500 Kablosuz Hepsi Bir Arada yazıcıda bulunmaktadır.

8 Microsoft® Internet Explorer 6.0 veya üzeri tarayıcıya ihtiyaç duyar.

9 HP mürekkep kartuşu iade ve geri dönüşümü dünya genelinde 42 ülke ve bölgede geçerlidir ve pazarın yüzde 88’ine uygulanabilmektedir; detaylar için www.hp.com/recycle adresini ziyaret edebilirsiniz.

10 HP Precision Feed Teknolojisinin sağladığı güvenli kağıt beslemesi, çok aşamalı seçim işlemi, gelişmiş ayrıştırma teknolojisi, otomatik seçme teknolojisi, karışık yığın idaresi ve ultrasonic çift besleme tanımayı içerir.

11 www.hp.com.tr/isyerim adresinden garanti süresi 3 yıla uzatılabiliyor.