Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
HP’den bilişimde 4’lü zirve!
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

HP IBRIX’i satın aldı

Tarih: 24.07.2009
HP bugün, HP’nin üstün Scale-Out, Cloud ve yüksek performanslı bilgisayar kullanımı için veri koruma, yüksek kesintisizlik özellikleri ve veri yönetimi hizmetleri içeren işletme sınıfında bir dosya sunucusu yazılımının önde gelen sağlayıcısı olan IBRIX’i satın alması konusunda nihai bir anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yüksek ölçekli, yoğun veri uygulama ortamlarına sahip olan müşteriler, depolama performansının çoğu zaman iş akışları için bir darboğaz oluşturduğunu görmektedirler. IBRIX’in çözümleri, işletmelerin kullanıcı tarafından oluşturulan oldukça yüksek miktarlardaki verileri kolay ve maliyet yönünden etkin bir şekilde depolamalarını sağlıyor.

Onlarca petabaytlık artışla birlikte, müşteriler patlama gösteren veri büyümesine karşı bir kontrol elde edebiliyor ve en zorlayıcı ortamlarda uygulama performansı zorluklarını belirleyebiliyorlar. IBRIX’in Fusion yazılımı setinin gelişmiş veri yönetimi özelliği de müşterilerin veri veya performans ihtiyacı artış gösterdikçe sorunsuz bir şekilde kapasite eklemelerini sağlıyor.

2000 yılında kurulmuş olan ve üç yıldır HP ortağı olan IBRIX’in, şirket merkezi Billerica, Mass’te bulunuyor. 53 çalışanı ve iletişim, medya, eğlence, internet, petrol, gaz, sağlık, yaşam bilimi ve finansal hizmetler piyasalarını bir araya getirerek 175’ten fazla işletme müşterisi bulunuyor. IBRIX'in müşterileri arasında animasyon dünyasının önde gelen şirketlerinden DreamWorks ve Pixar da yer alıyor.

IBRIX yazılımının HP portföyüne eklenmesi ile, şirketin Scale-Out ve yüksek performanslı bilgisayar depolaması, Cloud depolaması ve sabit içerik arşivlemesine yönelik yükselen piyasada liderliğini daha da kuvvetlenmiş bulunuyor. Sektör, hem ağ ekli depolama hem de toplam harici depolama piyasalarından daha hızlı olarak, yıllık yüzde 20 büyüme hızıyla büyüme gösteriyor.

HP StorageWorks Departmanı Birleştirilmiş Depolama Başkan Yardımcısı Jeff Hausman, “Müşteriler, çok yüksek miktarlarda bilgiyi etkili ve maliyet etkin bir şekilde yöneten, yüksek ölçeklenebilir depolama çözümlerine ihtiyaç duyuyorlar. Bu satın alma, piyasa segmentinin ihtiyaçlarını daha iyi destekleyebilmemiz için portföyümüzü genişletmektedir. Buna ek olarak, IBRIX’in yüksek ölçeklenebilir yazılımı, müşterilerin mevcut yatırımlarını en üst seviyelere getirmelerini sağlayarak endüstri standardı donanımı da yükseltmektedir.” dedi.

IBRIX’in yazılımı şu anda HP StorageWorks depolama alanı ağları (SANs), HP ProLiant sunucuları, HP BladeSystem ve HP ProCurve Ethernet switch’leri ve yönetim yazılımlarında mevcut. IBRIX’in depolama yazılımı ile HP’nin ticari teknoloji portföyünün birleşimi, müşterilere kurumsal veri merkezlerinin tasarımı, dönüştürülmesi ve yönetiminden en uç Scale-Out ortamlarına kadar tam bir ürün seti sunuyor.

IBRIX İcra Kurulu Başkanı Milan Shetti, “HP ile güçlerin birleştirilmesi, veri büyümesini karşılamak üzere geliştirilmiş bir depolama çözümü ile sonuçlanarak müşterilerimiz için doğal bir uygunluk sağlamaktadır. IBRIX’in dosya sunucusu çözümlerinin HP’nin ürün ve hizmetleriyle olan benzersiz birleşimi, müşterilerin kritik verileri depolama, erişim ve taşıma sürecini kolaylaştırırken, Scale-Out mimarilerinin maliyetini düşürmesini sağlamaktadır.” dedi.

İşlemin, bazı kapanış koşullarına tabi olup önümüzdeki 30 gün içerisinde tamamlanması beklenmektedir. Tamamlanmasının ardından, faaliyet HP’nin Teknoloji Çözümleri Grubu içerisindeki StorageWorks Departmanına entegre edilecek.

HP StorageWorks hakkında daha fazla bilgiyi www.hp.com/go/storage adresinde bulabilirsiniz.

IBRIX Hakkında

IBRIX, global işletmelerin yapılandırılmamış veri büyümesi ve uygulama performansı zorluklarını benzersiz bir şekilde kontrol etmesine yardımcı olan scale-out NAS ürünleri ve çözümleri geliştirmekte, pazarlamakta ve satmaktadır. IBRIX’in amaca yönelik olarak inşa edilen scale-out NAS platformu olan IBRIX Fusion, dikkate değer bir depolama maliyeti tasarrufu, uygulama performansı artışı, yıkıcı olmayan büyüme ve sonsuz ölçeklenebilirlik sağlamak üzere performans, kapasite ve yönetilebilirliği çarpıcı bir şekilde ölçeklendirmektedir.

Daha fazla bilgi için lütfen http://www.ibrix.com adresini ziyaret edebilirsiniz.