Adres: Nuru Osmaniye Caddesi No:63 Cağaloğlu / İST.

Telefon: 0212 455 05 05

Fax: 0212 528 02 27

Yetkili Kişi: Gülaylar Altın

Web: www.gulaylar.com

Gülaylar’dan size özel yıldızlı fırsatlar

Tarih: 06.07.2009
Altın, pırlanta ve mücevherat sektörünün öncüsü Gülaylar, Ağustos 2009 sonuna kadar tüm perakende mağazalarında geçerli olacak “Yıldızlı Fırsatlar” kampanyası ile sizleri daha şık ve daha ışıltılı olmaya davet ediyor.

Sarı yıldızlı etiketli ürünlerde %20, yeşil yıldızlı etiketli ürünlerde %30, mavi yıldızlı etiketli ürünlerde %40 ve kırmızı yıldızlı etiketli ürünlerde %50 indirimleriyle müşterilerine kaliteyi en uygun fiyatlarla sunan Gülaylar, “Yıldızlı Fırsatlar” kampanyasıyla kalbinizin yıldızının üzerinizde parıldamasını istiyor.

Özellikle altın, pırlanta ve mücevherat sektöründe az rastlanır avantajlarla sizlere her zaman kaçırılmaz fırsatlar sunan Gülaylar, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak haklı güvenini ispatlıyor. “Yıldızlı Fırsatlar” la beklentilerin ötesinde bir yaklaşım sergileyen Gülaylar, kusursuz tasarımlara sahip ışıltılı aksesuarları ile modayı yakından takip eden ve şıklığına özen gösteren müşterileri için çok uygun ve çok avantajlı bir kampanya niteliğini taşıyor.

80 yılın verdiği güvenle yoluna devam eden Gülaylar, kalite ve şıklıktan ödün vermeden hem bayanlara hem de erkeklere özel en sıra dışı aksesuarlar ve muhteşem tasarımlar ile sizleri buluşturmaya devam edecek.