Adres: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Ticaret Merkezi No:11 C Blok – Maslak/İstanbul

Telefon: +90 212 604 34 64

Fax: + 90 212 304 22 00

Yetkili Kişi: Gezisitesi.com

Web: www.gezisitesi.com

Gezisitesi.com ve Bonus Card tatil hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

Tarih: 24.02.2009
Gezisitesi.com’da tatil avantajları Bonus Card ile katlanarak artıyor. Bonus’a özel ekstra %10 indirim kampanyasıyla erken rezervasyonda kullanıcılara yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunan Gezisitesi.com’da ödemeler de peşin fiyatına 12 aya varan taksitle yapılabiliyor.

Shop&Miles kartlar için de geçerli olan ve 17 Mart 2009 tarihine kadar devam edecek kampanyada kullanıcılar, 1000 TL ve üzeri peşin veya taksitli ödemelerde %10 ekstra indirim fırsatı yakalıyor. Yurt içi ve yurt dışı turlarla gemi seyahetlerini de kapsayan ve her kart sahibinin bir kez yararlanabileceği kampanya, tatilini 3 dakikada kolayca satın almak isteyen tüm seyahat tutkunlarına önemli bir avantaj sunuyor.

Gezisitesi.com Hakkında

Kullanıcılarına internet üzerinden mükemmel bir tatil ve seyahat deneyimi yaşatmayı hedefleyerek Ocak 2006’da kurulan Gezisitesi.com, her türlü tatil ve seyahat ürününü üyelerine online olarak sunan bir e-ticaret platformudur.

350 bin’e yakın kayıtlı üyesi ve aylık ortalama 1,7 milyon tekil ziyaretçiye sahip Gezisitesi.com, “Kolay Operasyon Sistemi” ile Türkiye’deki kullanıcılarına bir ilki yaşatıyor. Tüm otel, operatör ve acentelerin ücretsiz üye olarak ürün ve hizmetlerini Gezisitesi.com üzerinde satışa sunmalarına imkan tanıyan bu sistem, kullanıcıların tüm seçenekleri bir arada görerek kendilerine en uygun tatili seçmelerini sağlıyor.