Adres: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Ticaret Merkezi No:11 C Blok, Maslak / İstanbul / Türkiye Türkiye

Telefon: (0090) 0212 304 22 00

Yetkili Kişi: Doğan Elektronik Turizm Satış Pazarlama Hizmetleri

Web: www.gezikolik.com

eklenilen başka bülteni yok.

Gez, gez anlat; anlat, anlat gez!

Tarih: 30.10.2008
gezisitesi.com tarafından hizmete sunulan gezikolik.com ile gezdikçe anlat, anlattıkça gez! 21 Ekim – 1 Aralık 2008 tarihleri arasında gezikolik.com'a "gezdiğini, gördüğünü" en çok anlatan iki gezgin, iki kişilik tatil kazanıyor.

gezisitesi.com tarafından hizmete açılan gezikolik.com, gezdikçe anlatacağınız, anlattıkça gezeceğiniz yeni bir kampanya sunuyor. Unutulmaz bir tatil kazanmak için yapmanız gereken tek şey, gezdiğiniz müze, alışveriş merkezi ya da yemek yediğiniz bir restoran gibi pek çok konu hakkında 21 Ekim - 1 Aralık tarihlerinde en çok yazı yazan iki kişiden biri olmak.

1 Aralık Pazartesi günü saat 17.00'da sona erecek olan kampanyanın birincisi, 5 yıldızlı Sea Life Resort Hotel'de, 15-27 Aralık tarihleri arasında, 2 kişilik, 5 gece, her şey dahil konaklamalı tatil ile ödüllendiriliyor. İkinci ise Emet Thermal Resort Hotel'de, 19-21 Aralık tarihleri arasında, 2 kişi, 2 gece, yarım pansiyon tatil kazanıyor.

Hem seyahat tutkunuzu diğer gezginlerle paylaşmak, hem de unutulmaz bir tatil kazanmak için aklınızda bulunması gereken kampanya kuralları ise şöyle:
• Yazılar en az 500 karakter uzunluğunda olmalı ve en az 2 adet fotoğrafla desteklenmelidir.
• Metinlerin içeriği uygunsuz olmamalıdır.
• Siteye eklenen yorumlar değerlendirmeye dahil değildir.
• Kampanyaya ulaşım dahil değildir.
• Adayların üyelik bilgileri kontrol edilecek ve gerçek dışı olduğu tespit edilen üye kayıtları iptal edilerek değerlendirme dışı bırakılacaktır.
• Kazananlar, otellerin her şey dahil konsepti içinde kalan hizmet ve ürünlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek; diğer aktivitelerin ücretlerini kendileri ödeyecektir.
• Kazananlar, tatillerini belirtilen tarihlerde ve/veya tarihler arasında kullanabilirler.
• Belirtilen tatiller arasında haklarını kullanmayan üyelere, tatil bedeli nakdi veya ayni olarak ödenmeyecektir.
• Kampanyaya katılan üyeler, bu koşulları kabul etmiş sayılırlar.

Tatil kazanan site üyelerinin isimleri, 2 Aralık 2008 Salı günü gezikolik.com ana sayfada açıklanacak. Kazanan üyelerin, rezervasyon bilgilerini, konaklama tarihinden an az iki gün önce kampanya@gezisitesi.com adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekiyor.

gezikolik.com hakkında
gezisitesi.com tarafından hizmete açılan gezikolik.com, dileyen herkesin hiçbir ücret ödemeden üye olabildiği sanal bir platform niteliği taşıyor. Kullanıcılarına, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanı hakkında bilgiye kolayca ulaşma imkânı sağlamayı amaçlayan gezikolik.com, gezi tutkunlarını bir araya getirerek, tatilciler arasında bilgi paylaşımına olanak tanıyor. Yeni yerler keşfetmekten zevk duyan herkes, site aracılığı ile deneyimlerini paylaşıma açabiliyor, yeni gruplar oluşturup arkadaşlıklar kurabiliyor.

Fotoğraf, video görüntü ve yorumların da eklenebildiği gezikolik.com, kapılarını tatilcilerin yanı sıra turizm işletmecilerine de açıyor. Bölge ve tesislerini tanıtmak isteyen herkes, gerekli bilgileri site kullanıcılarına kolayca ulaştırabiliyor.

gezisitesi.com
gezisitesi.com, İnternet tur operatörlüğü kapsamında, seyahat ve tatil ürünlerini tüm İnternet kullanıcılarına sunma hedefiyle kurulmuştur. Site, tüm tüketicilere yurtiçi ve yurtdışı tur, cruise (gemi seyahati) paketleri, yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları, e-bilet, araç kiralama, paket gezi turları, günübirlik tatil, eğlence, dinlence, doğa turları, konaklamalı kültür ve sağlık seyahat ürünlerini online olarak satın alma fırsatı sunmaktadır. Siteye www.gezisitesi.com adresinden ulaşılabilir.

Etiketler: Gez , gez , anlat; , anlat , anlat , gez!