Garanti Emeklilik Avrupa Mükemmellik Ödülü’ne Layık Görüldü

Tarih: 14.12.2009
Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri projesi ile, “Ulusal Kampanyalar” (National Campaign) kategorisinde "2009 Avrupa Mükemmellik Ödülü"ne (European Excellence Awards) layık görüldü.
Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri projesinin kazandığı son ödül ile toplam 10 uluslararası ödülü bulunuyor.

Türkiye’nin en beğenilen emeklilik şirketi Garanti Emeklilik 2008 yılından bu yana sürdürdüğü Hobi Kulüpleri projesi ile iletişim alanında verilen 2009 Avrupa Mükemmellik Ödülü’nün sahibi oldu. Avrupa’da iletişim alanının en prestijli ödüllerinden olan ve 57 kategoride verilen Avrupa Mükemmellik Ödülleri töreni 10 Aralık 2009 tarihinde Viyana’da gerçekleştirildi.

Hobi sahibi olan insanların daha mutlu oldukları gerçeğinden yola çıkarak, hayata geçirilen Hobi Kulüpleri projesi şimdiye kadar uluslararası 10 ödüle layık görüldü. Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri projesinin dünya çapında çok değerli ödüllere layık görülmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Garanti Emeklilik Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Güney şunları söyledi:

“Garanti Emeklilik olarak; müşterilerimizin birikimlerini değerlendirerek onlara mutlu bir gelecek hazırlamanın yanı sıra, bugünlerinde de yanlarında olarak, yaşam kalitelerini yükseltmeyi ve bugünden mutlu olmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Son olarak layık görüldüğümüz “2009 Avrupa Mükemmellik Ödülü” ile ödül sayımız 10’a ulaştı. Hobi Kulüpleri’mizin uluslararası 6 ayrı yarışmada, farklı kategorilerde 10 ödüle layık görülmesi bizi gerçekten çok mutlu etti ve onurlandırdı.”

Garanti Emeklilik’in, üyelerinin hobi sahibi olmalarını teşvik ederek, yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla hayata geçirdiği Hobi Kulüpleri projesi, bugün yelkenden tenise, yemekten tiyatroya, danstan biniciliğe 21 farklı hobi alanında, 7 farklı şehirde ve 200'e yakın program ortağı ile hizmet veriyor. Bu özel proje sayesinde, Garanti Emeklilik üyeleri ilgilendikleri hobi alanında alacakları eğitim ve hobi malzemelerinde %50’lere varan indirim avantajlarından faydalanabiliyorlar.

Bilgi için:
www.hobimlemutluyum.com