Adres: Şair Nedim Cad. No:20 Kat:6 34357 Akaretler Beşiktaş İSTANBUL | TÜRKİYE

Fax: +90 212 259 00 74

Yetkili Kişi: Akaretler Sıraevler

Web: www.akaretler.com.tr

eklenilen başka bülteni yok.

Galatamoda Festival Akaretler Sıraevler’de

Tarih: 10.10.2008
''GALATAMODA FESTİVALİ AKARETLER" 15-19 EKİM TARİHİNDE İSTANBUL'U, MODANIN YENİ MERKEZİ AKARETLER SIRAEVLER'E BEKLİYOR!

İstanbul'un kültürel değişiminin en önemli projelerinden biri olan Akaretler Sıraevler, 15-19 Ekim 2008 tarihleri arasında "Galatamoda Festivali Akaretler"e ev sahipliği yaparak, İstanbul'un yeni moda merkezi Akaretler Sıraevler, beş gün boyunca tüm İstanbul'u modanın ve alışverişin heyecanına çağırıyor! "Galatamoda Festivali Akaretler" süresince Akaretler Sıraevler'de yer alan Cornelliani, Jimmy Choo, Bottega Venetta, Paul Smith, Marc Jacobs, Etro, Fred Perry gibi ünlü markalar ile uluslararası podyumlarda ve moda haftalarında koleksiyonlarıyla ses getiren Moda Tasarımcıları Derneği Kurucuları'ndan Arzu Kaprol, Bahar Korçan, İdil Tarzi, Hatice Gökçe, Özlem Süer ve Ümit Ünal'la beraber, Ezra - Tuba Çetin (Etcetura), Mehtap Elaidi, Cem Lokmanhekim bir araya geliyor. Festival kapsamında, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Aslı Güler gibi Türkiye'nin genç Moda tasarımcılarının da hazırladıkları özel koleksiyonlar ile modanın enerjisi Akaretler Sıraevleri saracak. Moda Tasarımcılarının Koleksiyonları; İtalya, Yunanistan, Japonya, Hollanda gibi pek çok ülkede seçkin butiklerde sezona merhaba derken, İstanbul'da Akaretler'de beş gün boyunca alternatif bir ortamda sizlerle bir araya geliyor. İstanbul'un yeni buluşma noktası olan Akaretler Sıraevler ve bu projenin kalbinde yer alan W İstanbul, festival döneminde modaseverleri çok özel bir biçimde ağırlıyor.

Tasarımcıların koleksiyonlarını sunmaları için özel olarak kabanalar tasarlandı. Festival süresince sürpriz aktiviteler, tüm gün özel müzik yayını ve partiler ile Türkiye'nin en önde gelen Moda tasarımcıları beş gün boyunca tüm İstanbullulara keyifli bir alış-veriş olanağı sunacak. 15-19 Ekim 2008 tarihlerinde İstanbul, Akaretler Sıraevler'de modaya doyacak... Editör'e Not: Akaretler Sıraevler : Bahçeli daireler, çatı dubleksleri, stüdyo ve tek katlı, farklı büyüklükte 56 daireden oluşan rezidansları, toplam alanı 11.000 m² ye ulaşan dünyanın en tanınmış markalarının da yer aldığı 34 seçkin mağazası, 450 araç kapasiteli otoparkı, aralarında yerli ve dünyaca tanınmış, Konyalı, Cafe Nero, Spice Market, Pastorito, Cafe City gibi, café ve restoran bulunan yeme-içme mekanları ile şehrin merkezinde yeni bir kültürel değişime tanıklık ediyor. Akaretler Sıraevler'de Cornelliani, Jimmy Choo, Bottega Venetta, Paul Smith, Marc by Marc Jacobs, Etro, Fred Perry, Haaz, Nux, Mandarina Duck, 1930 Antika, Tumi, Piaget, Chronos, Kent Optik, Damas, Stork gibi dünyanın en tanınmış ve seçkin markaları yer alıyor. Ayrıca, aralarında Sevan Bıçakcı, Vertu, Haremlique, Marc Jacobs, Sergio Rossi, Alberta Feretti, Marni, Lanvin, D-Squared ve Berlutti'de olduğu markalar Akaretler'deki ilk mağazalarıyla İstanbullularla buluşuyor.

Türkiye Moda Tasarımcıları Derneği ve Galatamoda Festivali: Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, İdil Tarzi, Özlem Süer ve Ümit Ünal tarafından kurulan dernek, Türk modasını farklı platformlara taşımayı amaçlıyor. Bu platformlardan biri olan ve moda tasarımcısının koleksiyonlarını daha geniş kitlelere hissettirme ve ulaştırma fikrinden yola çıkan "GalataModa", ortalama 15.000 bin ziyaretçinin ilgisini çekip markalaşarak büyük etkinliğe dönüştü. Başladığı noktayı festivalin ismi olarak saklayan Moda Tasarımcıları Derneği'nin bu başarısı Akaretler Sıraevler ile çok özel bir projeye dönüşüyor. Galatamoda Festivali Akaretler'e katılan tasarımcıların listesi: Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, İdil Tarzi, Özlem Süer ve Ümit Ünal, Gamze saraçoğlu, Cem Lokmanhekim, Simay Bülbül, Mehtap Elaidi, Ezra Tuba Çetin (Etcetura), Bihter Aida Pekin, Elif Cığızoğlu, Ayça Sytmen, Deniz Yeğin, Müge Ersin, Zeynep Erdoğan, Aslı Güler, Sertaç Delibaş, Berrin Gönen Luma, Deniz Kaprol ve Berna Canok.