Eurobank Tekfen’den Yeni Yıl Kampanyası

Tarih: 08.12.2010
Türkiye’nin önde gelen bankalarından Eurobank Tekfen, bireysel kredi ihtiyaçlarına yönelik yeni yıla özel avantajlar sunuyor. Yeni yılın güzelliklerinden şimdiden faydalanmak isteyenler Eurobank Tekfen’e geliyor, yeni ihtiyaçlarını fırsatlarla dolu “Yeni Yıl Kampanyası” ile tamamlıyor. Eurobank Tekfen “Yeni Yıl Kampanyası” kapsamında, Eurobank Tekfen müşterileri, yüzde 0,95’den başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile 20 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre ödeme seçenekleri sunan Eurobank Tekfen, kredi vadesi boyunca müşterilerinin EFT ve havale işlemlerini internet şubesi üzerinden ücretsiz gerçekleştiriyor. 31 Ocak 2010 tarihine kadar devam edecek “Yeni Yıl Kampanyası”ndan faydalanan Eurobank Tekfen müşterileri dosya masraflarında da yüzde 50 oranında indirim fırsatını yakalıyor.

Bunun için iki adet otomatik fatura talimatı vermek veya mevcut iki adet otomatik fatura talimatına sahip olmak yeterli oluyor.