Adres: Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi No:31 - Eskişehir

Fax: 0222 220 85 73

Yetkili Kişi: Yenişehir Konakları

Web: www.yenisehirkonaklari.com

eklenilen başka bülteni yok.

Eskişehir’in yeni yüzü, Yenişehir Konakları

Tarih: 06.04.2009
Eskişehir’in hemen dışında, doğanın içinde, Batıkent’te yer alan Yenişehir Konakları 110 metrekare ile 404 metrekare arasında değişen farklı yapıda toplam 600 adet daire ve villadan oluşuyor. Yeşil alanları ve sosyal imkanları ile öne çıkan projede daireler RE/MAX Platin Ofisi tarafından satışa sunuluyor. Spor ve sosyal tesisleri, hastanesi, kültür merkezi, alışveriş merkezi ve ilköğretim binası ile tüm sosyal imkanları bir arada sunan projede, yüzde 0 faiz ve 0 peşinatla 54 ay vade imkanı bulunuyor.

Yenişehir Konakları, Batıkent’te şehrin kalabalığından ve karmaşasından uzak, 25.000 metrekaresi yeşil alan, 245 bin metrekare alan üzerinde Arıkanlı Holding tarafından inşa ediliyor. Projede ilk etap, 2009 yılı Eylül ayında teslim ediliyor.

Yenişehir Konakları’nda, 2 oda 1 salon 140 adet, 3 oda 1 salon 300 adet, 4 oda 1 salon 50 adet daire ve 4 oda 1 salon 60 adet, 5 oda 2 salon 50 adet villa olmak üzere, 110 metrekare ile 404 metrekare arasında değişen toplam 600 adet daire, dubleks daire ve villa alternatifi sunuluyor. Frigya Evleri, Pessinus Konutları, Dorlion Villaları ve Midas Konakları’ndan oluşan Yenişehir Konakları’nda daire fiyatları 132.000TL, villalar ise 425.000 TL’den başlıyor.

Konforun ve güvenliğin ön planda tutulduğu projede , 24 saat güvenlik, şifreli daire girişi, özel kapalı otoparkta plaka okuma sistemi bulunuyor. Hastane ve ilkokulu da içinde yeralan Yenişehir Konakları’nda, doğal gazlı ısıtma tesisatı, klima alt yapı tesisatı, çok kanallı dijital tv ve radyo sistemi bulunuyor.

Peşinatsız yüzde 0 faizle 54 ay vadeli ya da kısmi peşinatlı 54 ay ara ödemesiz gibi çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Yenişehir Konakları’nın satış ve pazarlaması RE/MAX Platin Ofis’i tarafından yapılıyor.

RE/MAX Platin Ofisi
’ne 0216 550 02 02 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.