ERP Geçiş Sürecinde Firmanızın En Mahrem Bölümlerini Teslim Ediyorsunuz”

Tarih: 24.06.2013
Yaş ve toz boya olarak müşteriye özel boya taahhüt işleri yapan Elsisan Makine 1979 yılında kuruldu. 2010 yılından beri seri üretim hazırlıklarına da başlayan firma, Lift alanında Türkiye’nin en büyükleri arasında yer almaktadır. Elsisan Makine 2012 yılından itibaren CPM MASTER ERP programı kullanmaktadır.

Elsisan Makine Proje Satış Koordinatörü Serkan Sakin konuya ilişkin şunları söyledi:

“Şirketimiz 2011 yılında ERP programı arayışına girdi. Program konusunda çok kararsızdık. Kolay uygulanabilecek, danışmanlık ve işletme maliyetlerinin daha uygun olacağı bir çözüm arıyorduk. Tarafımıza yapılan CPM Master ERP tanıtımı sonrasında çok kolay bir karar süreci ile 2012 yılında Bursa Çözüm Ortağı Pozitif Yazılım danışmanlığında CPM Master ERP ile çalışmaya başladık.

Tüm modüllerini aktif olarak kullanmaya başladığımız program hakkında sanki firmamız için tasarlanmış bir yazılım olduğunu düşünüyoruz. Olabildiğince esnek ve kolay uyarlanabilir yapısıyla geçtiğimiz 1 yıl içerisinde bize önemli katkıları oldu.

ERP geçişi firmanızın en mahrem bölümlerini teslim ettiğiniz bir süreç. Dolayısıyla rakamdan çok üretici firmaya güven önemli. Biz CPM ile bunu yakaladık. “