Adres: Demir Hayat Sigorta A.Ş. Genel Müdürlük Binası Büyükdere Caddesi Özsezen İş Merkezi No. 124/B K: 7 34394 Esentepe/İSTANBUL

Telefon: (0212) 288 68 51 (pbx)

Fax: (0212) 274 65 85

Yetkili Kişi: Demir Hayat Sigorta A.Ş.

Web: www.demirhayat.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

En İyi Web Sitesi Ödülü Demir Hayat Sigorta’nın

Tarih: 06.03.2015
Amerikan Interactive Media Council firması tarafından her yıl düzenlenen ve farklı iş kollarına yönelik Web sayfası tasarımlarını değerlendiren Interactive Media Awards (IMA) adlı yarışmada, sigorta sektörü kategorisinde, Demir Hayat Sigorta’nın kurumsal web sitesi olan www.demirhayat.com.tr “Alanının en İyisi” (Best in Class) ödülünü almıştır.

2014 yılın için değerlendirmeye alınan 72 aday Web sitesi arasından “Alanında En İyisi” seçilen Demir Hayat Sigorta kurumsal Web sitesi (www.demirhayat .com.tr) IMA jurisi tarafından tasarım, kullanılabilirlik, içerik, geleceğe yönelik ihtiyaçlara cevap verebilmesi ve standart Web tasarım kurallarına uygunluğu gibi kriterler üzerinden değerlendirilmiştir.

Bu yıl Ocak ayında yeni yüzü ile halkımızın beğenisine sunulan www.demirhayat.com.tr Web sitesi değişen tüketici ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, sigortacılık alanındaki online uygulamarı, gelişen mobil iletişim teknolojisine paralel olarak kullanıcılarına sunmaktadır.

Kullanıcılar, yenilenen Demir Hayat Kurumsal Web sitesi üzerinden tercih ettikleri ürünler hakkında bilgi almanın yanı sıra ürünler arasındaki teminat ve fiyat bilgilerini karşılaştırabilir, dilerlerse akıllı telefon, tablet veya bilgisayarları ile online sigorta poliçesi satın alabilmektedirler.

Demir Hayat Sigorta Hakkında Bilgi

1995 Yılında faaliyete geçen Demir Hayat Sigorta, sağlık sigortası ve hayat sigortası

branşlarında hizmet sunmaktadır. İstanbul’da merkez ofisi ve Ankara’da bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Uzun yıllar boyunca finans alanında uzmanlaşmış bir şirketler topluluğundan gelen Demir Hayat, alanında Türkiye’de ilkleri başarmış bir sigorta şirketi olma özelliğini taşımaktadır. Bu yıl sektörde 20.yaşını dolduran Demir Hayat Sigorta güçlü sermaye yapısı, geniş anlaşmalı sağlık kuruluşu ağı ve ülke çapında yaygın aracı kurumları ile Türk sigorta sektörüne ilkleri kazandırmaya devam ederek, sigortalılarına en iyi sigorta hizmetini sunma hedefini sürdürmektedir.