Adres: Kızılırmak Sok., No: 8, 06640 Bakanlıklar, Ankara, TÜRKİYE

Web: www.ted.org.tr

Eğitimciler, Eğitimde İnovasyon forumuna Vitamin Öğretmen ile canlı bağlanıyor

Tarih: 29.04.2011
TED Uluslararası Eğitim Forumu’nun ikincisi, Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ ve Türk Eğitim Derneği işbirliği ile gerçekleştiriliyor. 30 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihli kongrenin tamamı www.VitaminOgretmen.com üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sebit ve Ted işbirliğinde gerçekleştirilen, eğitimde yenilik fikirlerinin ve yenilikçi uygulamaların paylaşılacağı TED Uluslararası Eğitim Forumu II: "Eğitimde İnovasyon", yurt içinden ve yurt dışından, konusunda uzman eğitimci/konuşmacıların katılımıyla gerçekleştiriliyor. Vitamin Öğretmen sayesinde eğitime ilgi duyan herkes, www.VitaminOgretmen.com adresini ziyaret ederek forumdaki tüm panelleri anında izleyebilecek. Forumun canlı yayınlanacak olması, ulaşım problemleri ve katılım sınırlılıkları gibi nedenlerle foruma katılamayan akademisyenler ve öğretmenler için de büyük bir fırsat sağlıyor. Forum tarihini kaçıranlar dilerlerse Vitamin Öğretmen üzerinden forumun videosunu da izleyebilecek.

Sebit’in hazırladığı Vitamin Öğretmen, ilköğretim ve ortaöğretimde görev yapan öğretmenlere yönelik, internet üzerinden erişilen, özgün içerikli bir mesleki gelişim ve paylaşım platformu olarak hizmet veriyor. Portal üzerinden canlı eğitimlere, eğitim videolarına, öğretmenlerin paylaştığı eğitsel içeriklere ve forum alanına erişilebiliyor. Eğitim alanında forum ve seminer gibi çeşitli etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de Vitamin Öğretmen üzerinden canlı yayınlarının gerçekleştirilmesine devam edilecek.

Eğitimde İnovasyon forumunda, eğitim disiplinine yenilikçi yaklaşımlar, şu çerçevelerde tartışılacak: Gelecek için Eğitim Programları ve Politikaları, Geleceğin Okulları ve Geleceğin Sınıfları, Hesap Verebilirlik ve Ölçümlemeler, Gelecek için Politika ve Perspektifler

Forumun canlı yayınına www.VitaminOgretmen.com adresinden, forum programına ise http://egitimdeinovasyon.ted.org.tr/kongre-programi.html adresinden erişiliyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye Bilişim Derneği tarafından “En İyi Eğitim Sitesi” seçilen Vitamin Öğretmen, aynı zamanda Altın Örümcek Web Ödülü’ne de sahip.

Sektörler:
Etiketler: ted , turk , egitim , dernegi , inovasyon , vitamin , ogretmen , canli