Dünyanın sayılı ülkesinde gerçekleştirilen SAP World Tour 08 etkinliği İstanbul’da da düzenlendi.

Tarih: 24.10.2008
SAP World Tour'da 2009 perspektifi Şirketlerin 2009 yılı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak teknolojik yaklaşımların tanıtıldığı SAP World Tour 08 etkinliğinde, yakın gelecekte gündeme gelecek yeni iş çözümleri tanıtıldı. Dünyanın önde gelen yazılım firmalarından SAP, dünyanın belli başlı şehirlerinde yılda bir kez düzenlediği SAP World Tour&Tech Tour etkinliğini, 24 Ekim 2008 tarihinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirdi. Düzenlenen her ülkede aynı içerikle yapılan SAP World Tour 08 etkinliği; iş dünyasının ihtiyaçlarını, gündeme gelecek teknolojik yenilikleri SAP müşterileri ve iş ortakları ile önceden paylaşmayı amaçlıyor. SAP Türkiye Genel Müdürü Cem Yeker ile SAP Global Danışmanlık Hizmetleri Başkanı Franck Lopez tarafından açılışı gerçekleştirilen etkinlikte; Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Servis Odaklı Mimari (SOA), Risk ve Uyumluluk Yönetimi (GRC), Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) ve Tedarik Zinciri Yönetimi (SCM) gibi konulardaki yeni yaklaşımlar anlatıldı. SAP ve Business Objects birlikteliğinin iş dünyasına getireceği rekabet avantajları vurgulandı. 2009 yılına yönelik stratejik planlama yapan şirketlerin 2009 yılı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak fikir, yaklaşım ve fırsatlar SAP World Tour & Tech Tour İstanbul etkinliğinde gündeme getirildi. Türkiye'nin lokomotif gücü KOBİ'lerin rekabet avantajı yakalamaları için hangi konular üzerinde durmaları ve nerelere yatırım yapmaları gerektiği çeşitli sunumlarla anlatıldı. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) uygulamalarının KOBİ'ler için önemi üzerinde duruldu. KOBİ'lerin iş hedefleri ile uyumlu teknolojik bir altyapı oluşturmasına, SAP uygulamalarının nasıl yardımcı olduğu vurgulandı. Ayrıca daha hızlı servis sunmak, iş akışlarında verimliliği artırmak, iş süreçlerini geliştirmek için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Etkinlikte yaptığı konuşmada, günümüzün ekonomik koşullarına ve kurumların rekabet avantajı elde etmesinin önemine değinen SAP Türkiye Genel Müdürü Cem Yeker, "Ölçeği ne olursa olsun firmalar, daha yenilikçi olmanın, müşterilerine en hızlı şekilde hizmet verebilmenin ve daha verimli olmanın yollarını aramalıdır. SAP olarak firmaların doğru kurumsal çözümleri bulmasında onlara yardımcı olmaya ve iş performanslarını artırmaya çalışıyoruz" dedi. Cem Yeker; kriz ortamında şirketlerin dışa açılmak ve rakiplerinin bir adım önüne geçebilmek için kendilerini yenilemeleri ve yatırımlara devam etmeleri gerektiğini de dile getirdi. Etkinlikte SAP uzmanları tarafından yapılan sunumlarda yeni çözüm ve uygulamaların şirketlere sağladığı faydalar katılımcılarla paylaşıldı. Ayrıca SAP'nin müşterileri tarafından aktarılan başarı hikayeleriyle de en iyi uygulamalar ve 2008 yılında devreye alınan en son projeler hakkında bilgi verildi. SAP hakkında SAP, iş yazılımları alanında dünya lideridir. Günümüzde, küçük ve orta ölçekli işletmelerden global şirketlere 75 binden fazla işletmede, 120'den fazla ülkede, SAP uygulamalarını kullanmaktadır. Yeniliği ve değişikliği sağlayan SAP NetWeaver uygulama platformunun verdiği güç ile SAP yazılımları; her ölçekteki şirketin, iş süreçlerini kontrol etmelerine, müşterileriyle ilişkilerini geliştirmelerine, tedarik zincirlerini ve iş operasyonlarını yöneterek verimliliklerini yükseltmelerine yardımcı olmaktadır. SAP'nin iş uygulamaları teknoloji, sağlık, perakende, finans ve kamu sektörünün de aralarında yer aldığı 25'den fazla sektörün iş süreçlerine destek vermektedir. SAP, New York ve Frankfurt'un da aralarında yer aldığı birçok borsada "SAP" sembolü ile işlem görmektedir. Ayrıntılı bilgi için www.sap.com/turkey adresini ziyaret edebilirsiniz. Bilgi için: Günebakan İletişim Danışmanlık Tel : 0212 347 90 57 (pbx) Faks : 0212 347 90 58 E-posta : gunebakan@gunebakan.com.tr İnternet: www.gunebakan.com.tr

Sektörler: