Telefon: 0216 359 4588 - 0546 462 9286

Dünyanın kapsaman alanı Avs Technologies ile genişliyor

Tarih: 16.02.2009
Dünyanın kapsama alanı Avs Technologies ile genişliyor

Telekomünikasyon sektörüne alt yapı hizmeti sunan AVS Technologies, sayılı Türk firmasının katıldığı, bu yıl 16-19 Şubat 2009 tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşen, GSMA Mobile World Congress’in yine değişmez oyuncularından biri oldu. Başlangıcından bu yana her yıl GSMA Mobile World Congress’e katılan ve fuardaki görüşmelerin ardından birçok ülkede başarılı projeler hayata geçirmiş olan AVS Technologies, bu yıl da yeni ürün lansmanları ile dikkatleri üzerine çekti.

Kapalı alan sinyal dağıtım uygulamalarında tek Türk firması olan, 2003 yılından bu yana cihaz, montaj ve taaahüt alanlarında telekom sektörüne hizmet sunan AVS Technologies, GSMA Mobile World Congress’de bu yıl toplam 8 ürün gamı altında 25’i aşkın ürün sergiliyor.

“7 yıldızlı Dubai Burj Al Arab Oteli, AVS ile kapsama alanında”

Dünya şirketi olan AVS Technologies’in ürünleri arasında yer alan “Repeater” ürünü, bu yıl GSMA Mobile World Congress’in en gözde ürünleri arasında olmaya aday. Şuanda dünyanın önde gelen yapılarında kullanılan Repeater, gerek telekom sektörünün gerekse son kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor.

Özellikle alışveriş merkezi, metro, kapalı otopark, gökdelen, otel ve havaalanı gibi kapalı alanlarda yaşanan sinyal yetersizliği sorununu, AVS Technologies’in aktif sistem çözümleri ortadan kaldırıyor. Telekom operatörlerinin baz istasyonu kurmalarına gerek bırakmadan kapsama alanını genişleten bu çözümler, herhangi bir inşaat çalışmasına gerek duyulmadan yapıya kısa sürede dahil edilebiliyor. Dubai’nin en gözde mekânlarından Burj Al Arab Oteli, Dubai Havalanı, Emirates Place, Ibn Batuta Shopping Mall, Abu Dhabi Havaalanı, Medinat Jumeriah gibi mekânların yanı sıra Türkiye’de İstanbul Metrosu, Fenerbahçe Stadı, Kuyumcukent, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi gibi birçok önemli noktasında mobil iletişim AVS’nin aktif sistem çözümleri sayesinde mümkün.

“AVS, 4G’ye hazır: MWD (Mega Wide Band DAS) ilk kez Barcelona GMSA’de.”

Telekom sektörüne yönelik bugünün ihtiyaçlarının yanı sıra gelecek için projeler ve ürünler sunan AVS Technologies, sunduğu 3. Nesil (3G) uygulamalarının ardından, geleceğin teknolojisi 4. Nesil (4G) için alt yapı çalışmalarını da tamamladı. İlk kez Barcelona’da GSMA Mobile World Congress’de sergilediği “MWD” ürünü ile operatörler 3500 MHz’e ulaşabilecek. MWD’ye bugün yatırım yapan operatörler, 4G’yi hazır altayapı ile karşılayacaklar.