Domino’s Pizza lezzeti artık Bodrum’da

Tarih: 15.06.2009
Hızla büyümeye devam eden Domino’s Pizza, yeni şubesini Bodrum’da açtı. Açıldığı hafta sipariş sıralamasında 110 şube arasında ilk 5’e girmeyi başardı. Dünyanın en büyük evlere servis pizza zincirine sahip olan Domino’s Pizza böylece yazlık bölgelerdeki ilk şubesine de sahip oldu.

Birbirinden lezzetli seçenekleri ve her türlü damak zevkine hitap eden ürünleriyle Türkiye’nin en sevilen pizzalarını üreten Domino’s Pizza, Bodrum’daki ilk şubesini Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde açtı. Domino’s Pizza böylece yazlık bölgelerdeki ilk şubesine sahip oldu. Açıldığı ilk hafta sipariş sıralamasında 110 şube arasından ilk 5’e girmeyi başaran şube, Bodrum halkından büyük ilgi gördü. 60 ülkedeki 8.000 restoranıyla hizmet veren Domino’s Pizza, nefis pizzalarını fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinizin ya da işyerinizin kapısına kadar teslim ediyor. Üstelik de gecikme durumunda ANINDA BEDAVA garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

Bodrum’daki ilk şubesini açan Domino’s Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, her zaman için mükemmel lezzet ve yeniliklerle öne çıktıklarını belirtiyor. Aslan Saranga şunları ekliyor: “Domino’s Pizza olarak uyguladığımız uygun fiyat politikasıyla her kesimin pizzaya en ekonomik şekilde ulaşabilmesini sağlıyoruz. Bodrum’daki şubemiz sayesinde artık Bodrum halkı da birbirinden lezzetli pizzalarımızı yiyebilecekler. Önümüzdeki günlerde Kuşadası, Marmaris gibi yazlık bölgelerde yeni şubeler açarak yazlık mekanlardaki yüksek potansiyeli değerlendirmeyi hedefliyoruz. Şubelerimizin bulunduğu tüm illerde %100 müşteri memnuniyeti ve maksimum satış hedefiyle hareket ediyoruz. Başarısı kanıtlanmış franchising sistemimizle başta şubelerimizin bulunmadığı şehirler olmak üzere, ülke genelinde yeni şubeler açmaya devam edeceğiz.” Domino’s Pizza 2009 yılında 30 yeni şube açarak 136 şubeye ulaşmayı hedeflerken, yeni bir istihdam alanı da yaratıyor. Bodrum’daki Domino’s Pizza adresi ise: Yeniköy Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Cad. No:198/A Bodrum

Domino’s Pizza hakkında:

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 60 ülkede 8.000’den fazla restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 5 milyar ABD dolarını aşıyor. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 13 yıldır sürdürüyor. Domino’s Pizza, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 12 ile yayılmış 110 şubesi, Gebze, İzmir ve Ankara’daki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. Franchising sistemiyle büyüme planları kapsamında farklı illerimizdeki şube açılışlarını sürdüren firma, İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa ve Adana’nın yanı sıra Muğla, Kütahya, Aydın, Afyon, Samsun, Mersin, Sinop, Isparta, Balıkesir, Kayseri, Konya, Manisa, Tekirdağ ve Çanakkale’de yayılmayı hedefliyor. Ülkemizde 1.550 çalışanı bulunan Domino’s Pizza, üretimde %100 yerli ürün kullanıyor.