Domino’s Pizza 23 Nisan haftasında pizzaları yarı fiyatına indiriyor

Tarih: 22.04.2009
Domino’s Pizza, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda orta ve büyük boy spesiyal pizzalarını yarı fiyatına indiriyor. 21 Nisan 2009 Salı günü başlayacak ve 4 gün boyunca devam edecek olan kampanyada iki kişilik orta boy spesiyal pizzalar 6,62 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Böylece çocuklar Domino’s Pizza sayesinde bir değil tam iki bayramı birlikte yaşama fırsatını yakalıyor.

Türkiye’nin en sevilen pizzalarını üreten Domino’s Pizza benzersiz kampanyalarına devam ediyor. Şans bu defa çocuklardan yana gülüyor. Domino’s Pizza 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırladığı kampanyasıyla orta ve büyük boy spesiyal pizzalarını yarı fiyatına indiriyor. 21 Nisan 2009 Salı günü başlayacak olan kampanya 4 gün boyunca devam edecek. Kampanyada iki kişilik orta boy spesiyal pizzalar 6,62 TL’den başlayan fiyatlarla pizzaseverlere sunulacak.

Pizzaseverlere ince ve klasik hamur seçenekleri sunan Domino’s Pizza’nın Extravaganzza’sından Meksika ateşiyle kavrulan Pizza Mexicano’suna, geleneksel Türk lezzetini taşıyan Turkish Pizza’sından muhteşem Karışık Pizza’sına kadar tüm orta ve büyük boy spesiyal pizzaları 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel fiyatlarla çocuklara ikinci bir bayram yaşatıyor.

2007 ve 2008 yıllarında, iki kez üst üste “Dünyadaki En İyi Domino’s” seçilen Domino’s Pizza Türkiye, pizzalarının yapımında her zaman en taze ve en sağlıklı malzemeleri kullanıyor. Üstelik Türkiye’nin neresinde olursanız olun, pizzanızın lezzeti asla değişmiyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Domino’s Pizza, ANINDA BEDAVA garantisi de sunuyor. ANINDA BEDAVA garantisi kapsamında, eğer 30 dakika içerisinde siparişiniz teslim edilmezse siparişinizdeki bir pizzanın ücreti alınmıyor.

Domino’s Pizza hakkında:

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 60 ülkede 8.000’den fazla restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 5 milyar ABD dolarını aşıyor. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 12 yıldır sürdürüyor. Domino’s Pizza, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 12 ile yayılmış 108 şubesi, Gebze, İzmir ve Ankara’daki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. Franchising sistemiyle büyüme planları kapsamında farklı illerimizdeki şube açılışlarını sürdüren firma, İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’in yanı sıra Muğla, Kütahya, Aydın, Afyon, Samsun, Mersin, Sinop, Isparta, Balıkesir, Kayseri, Konya, Manisa, Tekirdağ ve Çanakkale’de yayılmayı hedefliyor. Ülkemizde 1.550 çalışanı bulunan Domino’s Pizza, üretimde %100 yerli ürün kullanıyor.

Etiketler: dominos pizza , 23 nisan , yarı , fiyat