Adres: DiaSA Genel Müdürlük ve Merkez Büyükdere Cad Noramin İş Merkezi Kat:4 Büro 414 Maslak 34398 İstanbul-Türkiye

Telefon: 0212 329 38 00 / 329 39 00 (pbx)

Fax: 0212 329 38 00

Yetkili Kişi: DiaSA

Web: www.diasa.com.tr

DiaSA’dan yeni franchise fırsatları!

Tarih: 23.07.2009
“Her gün halk günü – her gün uygun fiyat” politikasıyla hizmet veren indirim marketi DiaSA, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. Franchise veren tek indirim marketi olan DiaSA, yeni girişimciler için 100 tane daha Franchise vermeyi planlıyor. Kısa zamanda 200 franchise ile tüm dünyadaki DIA’lar arasında ikinci sırada yer alan DiaSA, franchise almak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini de sunuyor.

Yeni franchiselarla ilgili bilgiler veren DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza, “DIA’nın tüm dünyadaki büyüme stratejisinde franchising, yerel marketlerin gelişmesine katkı yapan önemli bir sistemdir. Bu paralelde Türkiye’de DiaSA’ya baktığımızda kendi alanında franchising veren tek markadır ve franchise mağazalarının sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Öyle ki geçen yıl bu yolla Marmara ve Ege Bölgesi’nde 100 yeni mağaza açıldı. Şu anda franchise mağaza sayımız 200’ü buldu ve bu sayı Türkiye’yi İspanya’nın ardından ikinci sıraya getirdi” dedi.

Franchise almak için koşullara da değinen DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza şunları söyledi: “Öncelikle franchise almak isteyenlerin daha önceden mağaza sahibi olması gerekmiyor. Biz kendilerine mağaza yeri bulunmasında da destek oluyoruz. Bu noktada kendilerinden tek beklentimiz var. Kurumsal imaj uygulamalarımızı eksiksiz gerçekleştirmeleri ve kalite-uygun fiyat politikamızı devam ettirerek müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır.

Yatırım maliyetlerinin çok düşük olduğu sistemde mağazaların net satış alanının 200-250 metrekare olması isteniyor. Franchise için yatırım yapanlardan kar payı, kira ve reklam gibi konularda ücreti alınmıyor. Sadece 2500 Avroluk bir giriş bedeli isteniyor.

Franchise ile karlı bir yatırım olanağı sunan DiaSA, girişimcilere çok uluslu bir şirketin güvencesiyle risksiz bir kazanç imkanı sunuyor. Bunun yanında yatırımcılara, geniş ürün gamından garantili tedariğe, profesyonel destekten rekabetçi kazanca değin birçok konuda eksiksiz bir hizmet garantisi veriyor.

Yeni franchise almak isteyenler her türlü bilgeye www.diasa.com.tr ve 0212 329 39 51 ve 0212 329 39 55 nolu telefondan ulaşabilecek.