DiaSA öğrencilerin eğitim yükünü paylaşıyor

Tarih: 11.09.2009
“Her gün halk günü – her gün uygun fiyat” politikasıyla hizmet veren indirim marketi DiaSA, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında da öğrencileri yalnız bırakmıyor. “Öğrencilerin eğitim yükünü paylaşıyoruz!” sloganı ile hareket eden DiaSA, okul çantalarını ucuza doldurma imkanı sunuyor. DiaSA’da 11-24 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile defter kap kağıdından, çantaya, pastel boyadan çalışma masası lambasına kadar yüze varan çeşit son derece cazip fiyatlarla satışa sunulacak.

Her öğrencinin A’dan Z’ye tüm okul ihtiyaçlarını karşılayabileceği DiaSA Okula Dönüş kampanyasında; Ambalaj Kağıdı 3’lü 0,59 TL, Mega Kurşun Kalem 12’li 0,79 TL, Lisanslı Ders Programlı Okul Etiketi 24’lü 0,80 TL, Mega Kırmızı Kalem 12’li 0,89 TL gibi onlarca ürün 1 TL’nin altında satışa sunuluyor.

Öğrencilerin kişisel becerilerini geliştirebilecekleri resim dersine yönelik malzemeler de bu kampanyaya özel fiyatlarla raflardaki yerini alıyor. Lisanslı Resim Defteri hediyeli Faber Castell 12’li Pastel Boya takımı 4,95 TL iken, Noki Color 12’li Sulu Boya sadece 2,85 TL. DiaSA’da ayrıca defterler de büyük bir indirimle öğrencilerle buluşuyor. A4 120 yaprak defter 1,65 TL’den satışa sunuluyor. Çocukların hayranı olduğu çizgi roman karakterlerinin kapağında yer aldığı lisanslı PP kapak A4 80 yaprak spiralli defterler ise sadece 1,95 TL.

Sayfa URL'si: