Adres: DiaSA Genel Müdürlük ve Merkez Büyükdere Cad Noramin İş Merkezi Kat:4 Büro 414 Maslak 34398 İstanbul-Türkiye

Telefon: 0212 329 38 00 / 329 39 00 (pbx)

Fax: 0212 329 38 00

Yetkili Kişi: DiaSA

Web: www.diasa.com.tr

DiaSA Mağaza Atağını Eskişehir İle Hız Kesmeden Sürdürüyor

Tarih: 27.08.2010
Birçok farklı ürünü çok ucuza tüketiciye sunan indirim marketi DiaSA, birbiri ardına faaliyete geçirdiği yeni mağazalar ile hizmet ağını genişletiyor. DiaSA’nın mağaza atağı Kayseri’den sonra Eskişehir ile devam ediyor. DiaSA 31 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceği 2 yeni şubeyle, şehirdeki mağaza sayısını 13’e çıkartacak. 800’e varan mağazası ile Marmara, Ege bölgelerinden sonra Türkiye geneline yayılmaya devam ediyor.

Eskişehir Batıkent ve Huzur Mahallesi’nde hizmete sunacağı mağazalarıyla bölgede istihdam yaratmayı planlayan DiaSA, bölgede yeni mağazaları faaliyete geçirmek için de çalışmalarını hızlandırarak yatırımcılara cazip bayilik (franchise) fırsatları sunuyor. DiaSA yatırımlarıyla şehrin ekonomisine katkıda bulunmasının yanı sıra tüketicilere en uygun fiyatlı ürünleri sunuyor. Günlük araştırmalar ve analizlerle Türkiye’deki fiyatlandırma politikasını belirleyen DiaSA, fiyat karşılaştırmalarını yapan özel ekibi sayesinde “kaliteli ürünü – çok ucuz fiyata” tüketiciyle buluşturuyor.

DiaSA, en ucuz market olabilmek amacıyla, her hafta 6.500 ürünü araştırıyor ve kontrol ediyor. Bu çalışmalar ve analizler Eskişehir'de ve diğer illerdeki DiaSA müşterilerinin ucuzluk ve kaliteyi bir arada bulmalarını sağlıyor. Özellikle “market markalı” ürünleri ile tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitliliğe sahip olan DiaSA, yoğurttan tuvalet kağıdına, peynirden sıvı yağa kadar birçok üründe benzersiz fiyatlar sunuyor. Taze et-tavuktan meyve sebzeye, kuru gıdadan tekstil ürünlerine, içeceklerden züccaciyeye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DiaSA’nın Batıkent ve Huzur Mahallesi mağazalarında Eskişehir’e özel yerel ürünlerle birlikte toplam 2000’i aşkın ürün çeşidi satışa sunuluyor.

DiaSA ayrıca Eskişehirli tüketicilerine de Neo Hediye Kart hizmetinden yararlanma fırsatı sunuyor. DiaSA Neo Hediye Kart ile tüketiciler Ramazan ayı süresince istedikleri ürünü, istedikleri zaman alma şansına sahip olacaklar. İçinde 25 TL yüklü olan DiaSA Neo Hediye Kart’lar, 30 Eylül tarihine kadar kullanılabilecek. Şirketlerin çalışanları için özel bir hediye alternatifi oluşturan DiaSA Neo Hediye Kart, DiaSA mağazalarından satın alınabilmesinin yanı sıra DiaSA Genel Müdürlük’ten de şirketlerin çalışanları için toplu halde talep edilebilecek.

Sektörler:
Etiketler: DiaSA , Mağaza , eskişehir , açılış