Adres: DiaSA Genel Müdürlük ve Merkez Büyükdere Cad Noramin İş Merkezi Kat:4 Büro 414 Maslak 34398 İstanbul-Türkiye

Telefon: 0212 329 38 00 / 329 39 00 (pbx)

Fax: 0212 329 38 00

Yetkili Kişi: DiaSA

Web: www.diasa.com.tr

DiaSA Mağaza Ağını Genişletmeye Kayseri İle Devam Ediyor

Tarih: 19.08.2010
Birçok farklı ürünü çok ucuza tüketiciye sunan indirim marketi DiaSA, şimdi Kayseri’de. Türkiye genelinde mağaza ağını genişletmeye devam eden DiaSA, yeni franchise (bayi) mağazasını Kayseri’de hizmete sundu. 800’e varan mağazası ile, Marmara, Ege bölgelerinden sonra Antalya ve Ankara’da hizmet vermeye başlayan DiaSA şimdi de Kayseri Sümer mağazasıyla Anadolu’nun hizmetinde.

Kayseri’de yatırımlarına devam etmeyi planlayan ve bölgede yeni mağazaları faaliyete geçirmek için çalışmalarını hızlandıran DiaSA, yatırımcılara da cazip bayilik (franchise) fırsatları sunuyor. Mağaza yatırımlarıyla farklı bölgelerdeki tüketicilere ulaşmanın yanı sıra istihdam yaratmak DiaSA’nın en büyük hedefleri arasında yer alıyor. DiaSA, Kayseri Sümer’de hizmete sunduğu mağazası ile de şehrin ekonomisine katkıda bulunarak, istihdam sağlamaya başladı.

Ne alırsan DiaSA’da çok ucuza

Günlük araştırmalar ve analizlerle Türkiye’deki fiyatlandırma politikasını belirleyen DiaSA, fiyat karşılaştırmalarını yapan özel ekibi sayesinde “kaliteli ürünü – çok ucuz fiyata” tüketiciyle buluşturuyor. DiaSA, en ucuz market olabilmek amacıyla, her hafta 6.500 ürünü araştırıyor ve kontrol ediyor. Özellikle “market markalı” ürünleri ile tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek çeşitliliğe sahip olan DiaSA, yoğurttan tuvalet kağıdına, peynirden sıvı yağa kadar birçok üründe benzersiz fiyatlar sunuyor. Bu çalışmalar ve analizler Kayseri'de ve diğer illerdeki DiaSA müşterilerinin ucuzluk ve kaliteyi bir arada bulmalarını sağlıyor.

Taze et-tavuktan meyve sebzeye, kuru gıdadan tekstil ürünlerine, içeceklerden züccaciyeye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DiaSA’nın Sümer mağazasında Kayseri'ye özel yerel ürünlerle birlikte toplam 2000’i aşkın ürün çeşidi ile satışa sunuluyor.

DiaSA ayrıca Kayserili tüketicilerine de Neo Hediye Kart hizmetinden yararlanma fırsatı sunuyor. DiaSA Neo Hediye Kart ile tüketiciler Ramazan ayı süresince istedikleri ürünü, istedikleri zaman alma şansına sahip olacaklar. İçinde 25 TL yüklü olan DiaSA Neo Hediye Kart’lar, 30 Eylül tarihine kadar kullanılabilecek. Şirketlerin çalışanları için özel bir hediye alternatifi oluşturan DiaSA Neo Hediye Kart’a, şirketlerden gelecek talep doğrultusunda istenilen limit yüklenebilecek. DiaSA Neo Hediye Kart, DiaSA mağazalarından satın alınabilmesinin yanı sıra DiaSA Genel Müdürlük’ten de şirketlerin çalışanları için toplu halde talep edilebilecek.

Sektörler:
Etiketler: DiaSA , Mağaza , kayseri , açılış