Adres: DiaSA Genel Müdürlük ve Merkez Büyükdere Cad Noramin İş Merkezi Kat:4 Büro 414 Maslak 34398 İstanbul-Türkiye

Telefon: 0212 329 38 00 / 329 39 00 (pbx)

Fax: 0212 329 38 00

Yetkili Kişi: DiaSA

Web: www.diasa.com.tr

DiaSA Franchise’ı olun, Az Yatırımla Cok Kazanın!

Tarih: 09.12.2009
“Her gün halk günü – her gün uygun fiyat” politikasıyla hizmet veren indirim marketi DiaSA, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor.

2004 yılından bu yana alanında franchise veren tek indirim marketi olma unvanını taşıyan DiaSA, “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katılıyor. 10-13 Aralık 2009 tarihleri arasında CNR Fuar merkezinde 7.’si gerçekleştirilecek fuara, DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza’da katılarak franchise adaylarıyla görüşecek. DiaSA, Hall 1 – D110 ve E109 no.lu standlarda yer alacak.

Bugün 22 şehirde 700’e varan mağazası ve 2800 çalışanıyla Marmara ve Ege bölgesinin her noktasında hizmet veren DiaSA’nın 250’ye yakın franchise’ı bulunuyor. Franchising DIA’nın dünyadaki büyüme stratejisinde, yerel marketlerin gelişmesine katkı yapan önemli bir sistem. Bu sisteme en hızlı ayak uyduran ülkelerden olan Türkiye ise franchise bazında tüm dünyadaki DIA’lar arasında ikinci sırada yer alıyor.

DiaSA, franchise olmak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini sunuyor. Franchise almak isteyenlerin daha önceden mağaza sahibi olması gerekmiyor. DiaSA franchise adaylarına mağaza yeri bulunmasında da destek oluyor. Yatırım maliyetlerinin çok düşük olduğu sistemde mağazaların net satış alanının 200-250 metrekare olması isteniyor. Franchise için yatırım yapanlardan kar payı, kira ve reklam gibi konularda ücret alınmıyor. Sadece 2500 Euro giriş bedeli isteniyor.

Franchise ile karlı bir yatırım olanağı sunan DiaSA, girişimcilere çok uluslu bir şirketin güvencesiyle risk oranı çok düşük bir kazanç imkanı sunuyor. Bunun yanında yatırımcılara, geniş ürün gamından garantili tedariğe, profesyonel destekten rekabetçi kazanca değin birçok konuda eksiksiz bir hizmet garantisi veriyor.

DiaSA franchise’ı olmak ve daha çok bilgi almak için 10-13 Aralık CNR Fuar merkezindeki DiaSA standını ziyaret edebilir veya www.diasa.com.tr adresinden ve Marmara Bölgesi için 0212-329 39 51 - 3955, Ege Bölgesi için 0232-411 30 00 - 2226 no.lu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

Etiketler: diasa , sistem , hizmet , fernando