Adres: DenizBank Genel Müdürlük Büyükdere Cad 106-108 34394 Esentepe Şişli İstanbul Türkiye

Telefon: 0212 336 42 51 -(0212) 355 0800

Fax: 0212 336 42 51

Yetkili Kişi: DenizBank - Tülay Karamanlıoğlu

Web: www.denizbank.com

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı DenizBank ile El Ele
DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “2011 yılının ilk üç ayında net kârımızı 203 milyon TL olarak gerçekleştirdik“
DenizBank 500 milyon TL tutarında bono ihraç ediyor
DenizBank’tan enerji ve tarım sektörüne 300 milyon euro’luk kredi
DenizBank’ın yeni fonu metalden kazandıracak
“Bordosu mavisi, Bonus’un harbisi” ile Hem Taraftar Hem de Trabzonspor Kazanacak
AB’den tarım ve kırsal kalkınma için hibe alanlara DenizBank desteği
Esnaf dostu DenizBank, Akıllı Kart projesini İSTESOB işbirliği ile hayata geçiriyor
Deniz’den Bayrama Özel Eli Öpülecek Kredi!
DenizBank’ın 2010 yılı ilk yarı finansal verileri açıklandı
DenizBank Cebimde Kredi faizleri Şok İndirim Kampanyası ile %0.99’a düştü!
DenizBank’tan işletmeler için Ramazan Kampanyası
DenizBank’tan “Emlak Ofisleri ve Taşıt Bayileri Çalışanlarına Özel Bankacılık Paketi”
DenizBank - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası İşbirliği ile Şirket ve Konutlara 20 Milyon Dolarlık Finansman Paketi
Deniz otobüsü ile seyahatin en ucuz yolu Sea&Miles
BES’in Yeni Aktörü Deniz’den: DenizEmeklilik
DenizBank’tan doğa dostu kampanya...
DenizBank ve Petrol Ofisi işbirliği ile İşletme Kart’tan Akaryakıta 2 taksit
DenizBank’tan Konut Kredisi Alana Yeni Yıl Hediyesi Lcd Tv!
DenizBank Türkiye’nin Hatıra Defteri’ni araladı…
DenizBank İnternet Şubesi BMW kazandırdı
DenizBank’ın ilk BMW talihlisi belli oldu
DenizBank Rus Rublesi efektif kabulüne başladı
Deniz Emeklilik ve Hayat A.Ş. “Emeklilik“ branşında faaliyet ruhsatını aldı
DenizBank İnternet şubesi kazandırıyor
DenizBank’ın perakende bankacılığı Barbaros Karakışla’ya emanet

DenizBank’tan Fenerbahçelilere özel kredi kartı

Tarih: 02.03.2009
DenizBank, Fenerbahçe Spor Kulübü ile işbirliği içerisinde Fenerbahçeli taraftarlara ayrıcalıklar sunan Fenerbahçe Bonus Card’ı geliştirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün en büyük finansal çözüm ortağı konumundaki DenizBank, Kulüp ile işbirliği içerisinde Fenerbahçeli taraftarlara özel olarak geliştirdiği Fenerbahçe Bonus Card’ı tanıttı.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş
’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın katılımlarıyla 28 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlendi.

Taraftara Özel İlk Temassız Kredi Kartı DenizBank’tan

Toplantıda DenizBank, Fenerbahçe ve Visa yöneticileri de hazır bulundular. Taraftara özel ilk temassız kredi kartı olma özelliği taşıyan bu kart sayesinde, Fenerbahçe taraftar yıllık aidat bedeli ve harcama tutarı üzerinden oluşan gelirin bir kısmı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bağış olarak aktarılacak. Başka bir deyişle Fenerbahçeliler kartları ile indirimli alışveriş yaparken hem kendileri Bonus kazanacak, hemde Denizbank tarafından kulüplerine bağış yapmış olacaklar.

“50 bin Fenerbahçeliye Ulaşmayı Hedefliyoruz”

Açılış konuşmasını yapan DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, DenizBank olarak spora destek vermekten ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en büyük finansal çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ateş sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe ile işbirliğimizin sağlam temellere dayalı bir geçmişi bulunuyor. Fenerbahçe Kulübü’nün halka arzını Deniz Yatırım vasıtasıyla gerçekleştirmiştik. Bu işbirliği çerçevesinde son olarak geliştirdiğimiz DenizBank Fenerbahçe Bonus Card ile stadyum içindeki nakit kullanımının yerini alarak, yıl sonunda ise 50 bin Fenerbahçe taraflarını bu kartın konforuyla tanıştıracağız. Bu proje ile bankamız, 50 bin Fenerbahçeli'ye ulaşarak “tescilli taraftar” sayısında kulübümüzü dünya lideri konumuna yükseltmeyi hedeflemektedir.”

“Bu Kart Fenerbahçe Kulübü'ne Gelir Sağlayacak”

DenizBank Fenerbahçe Bonus Card’ın Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 ayrı seçeneği bulunduğunu belirten Ateş şunları ekledi:

“Fenerbahçeliler, bilet temininden alışverişe pek çok alanda sağlanan indirim ve önceliklerden yararlanma imkânına kavuşurken; yıllık taraftar aidat bedelleri ve harcama tutarına üzerinden elde edilen gelirin bir kısmı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bağış olarak aktarılacak. Tüm işbirliği süreçlerimizde çalışmalarımıza bizzat destek veren, Fenerbahçe’nin yenilikçi yüzünün temsilcisi değerli Başkan Aziz Yıldırım’a samimi teşekkürlerimi sunarken, Denizbank Fenerbahçe Bonus Card’ın, finans ve spor dünyamızda daha büyük başarıların kapısını aralayacak değerler yaratmasını diliyorum.”

“Bu Proje İle ‘Tescilli Taraftar’ Sayısında Kulübümüz Dünya Lideri Olacak”

Aziz Yıldırım DenizBank ile işbirliklerini şöyle değerlendirdi: “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her alanda ilklere imza atıyor ve bu yönde projeler geliştiriyoruz. Taraftar Kart olarak geliştirdiğimiz projemizin önce yaptığımız işbirlikleri sayesinde kredi kartı özellikleri kazanması ardından da şu an DenizBank ile yaptığımız işbirliği ile bu özelliklerine çipli kart ve para kart fonksiyonlarının da eklenmesi taraftarlarımıza yeni hizmetler sunabilme imkânını bize sağlamaktadır. DenizBank Fenerbahçe Bonus Card’ı taraftarlarımız bonus kart kredi kartı olarak kullanabilecekler. Bunun yanı sıra 1TL’lik bir alışverişlerinde bile ödemelerini bu kart ile yapabilecekler ve yaptıkları her harcama ile kulüplerine de katkıda bulunmuş olacaklar. Bu kartın özellikle para kart işlevi sayesinde, stadyum içerisinde bozuk para kullanmaya gerek kalmadan çay kahve gibi en ufak alışverişlerini DenizBank Fenerbahçe Bonus Kart’ları ile yapabilecekler. Taraftarımıza kolaylık sunan, Kulübümüze de yeni bir gelir kaynağı sağlayan bu uygulamanın son derece başarılı olacağından hiç şüphem yok”.

Kullandıkça bonus kazandıran, taraftar aidat ödemeleri ve kredi kartı harcama tutarı üzerinden Kulübe gelir yaratacak olan DenizBank Fenerbahçe Bonus Card ile Fenerbahçe Spor Kulübüne önemli fayda sağlanması hedefleniyor.

DENİZBANK FENERBAHÇE BONUS CARD HAKKINDA

Türkiye’nin taraftara özel ilk temassız kredi kartı olan DenizBank Fenerbahçe Bonus Card, Visa PAYWAVE teknolojisine sahip. Fenerbahçe taraftarları, tüm alışverişlerde bonus kazandıran bu kart ile 35 TL altı işlemlerini temassız olarak yapabilecekler. Classic, Gold ve Platinium olmak üzere 3 ayrı seçeneği bulunan DenizBank Fenerbahçe Bonus Card üzerinden taraftar aidat bedelleri, Fenerbahçe Kulübü'ne bağış olarak aktarılacak. (Classic 35 TL, Gold 100 TL, Platinum 350 TL)

Kullandıkça harcama tutarına göre Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katkı yapılacak kart, tüm Fenerium mağazalarında indirim sağlarken Bonus Card’ın tüm özelliklerine de sahip.

• Tüm alışverişlerde bonus kazandırıyor (1 bonus = 1 TL).* Bonus Program Ortakları'nda yapılan taksitli veya tek ödemeli alışverişlerde ekstra bonus kazandırır.
  • Biriken bonuslar ile Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapma imkânı sağlar.

Fenerbahçe Bonus Card yukarıda sayılan özelliklere ek olarak taraftar kartın sağladığı tüm özellikleri üzerinde taşır; bu özellikler kart tipine göre şu şekilde sınıflandırılmıştır.

FENERBAHÇE KART PLATINUM

• Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda oynanan tüm Fenerbahçe maçları için 5 adet öncelikli bilet satın alma imkânı. (***)
  • Fenerium Mağazaları’nda %10 indirim imkânı
  • Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde fitness salonu ve havuz üyeliklerinde %10 indirim imkânı
  • Futbol A Takımı ile birlikte yurt içi ve yurt dışı seyahat şansı
  • Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’ne giriş imkânı (Rezervasyon şartı aranmaktadır.)

FENERBAHÇE KART GOLD

• Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda oynanan tüm Fenerbahçe maçları için 3 adet öncelikli bilet satın alma imkânı. (***)
  • Fenerium Mağazaları’nda %5 indirim imkânı
  • Futbol A Takımı ile birlikte yurt içi seyahat ve konaklama şansı

FENERBAHÇE KART CLASSIC

• Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan tüm Fenerbahçe maçları için 2 adet öncelikli bilet satın alma imkânı. (***)

TÜM KARTLAR İÇİN GEÇERLİ OLAN DİĞER ÖZELLİKLER

• Futbol A Takımı ve diğer branşlara hediye bilet kazanıp, antrenmanları izleme şansı
  • Deplasman maçlarını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Loca 2. katında izleme imkânı (Rezervasyon şartı aranmakta olup, Fenerbahçe Spor Kulübü bu uygulamayı değiştirme, erteleme ya da iptal etme hakkına sahiptir.)
  • Fenerbahce.com.tr uzantılı e-posta adresine ücretsiz sahip olma imkânı
  • Anlaşmalı üye işyerlerinde indirim imkânı
  • Özel kampanyalardan öncelikli yararlanma imkânı