Adres: DenizBank Genel Müdürlük Büyükdere Cad 106-108 34394 Esentepe Şişli İstanbul Türkiye

Telefon: 0212 336 42 51 -(0212) 355 0800

Fax: 0212 336 42 51

Yetkili Kişi: DenizBank - Tülay Karamanlıoğlu

Web: www.denizbank.com

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı DenizBank ile El Ele
DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “2011 yılının ilk üç ayında net kârımızı 203 milyon TL olarak gerçekleştirdik“
DenizBank 500 milyon TL tutarında bono ihraç ediyor
DenizBank’tan enerji ve tarım sektörüne 300 milyon euro’luk kredi
“Bordosu mavisi, Bonus’un harbisi” ile Hem Taraftar Hem de Trabzonspor Kazanacak
AB’den tarım ve kırsal kalkınma için hibe alanlara DenizBank desteği
Esnaf dostu DenizBank, Akıllı Kart projesini İSTESOB işbirliği ile hayata geçiriyor
Deniz’den Bayrama Özel Eli Öpülecek Kredi!
DenizBank’ın 2010 yılı ilk yarı finansal verileri açıklandı
DenizBank Cebimde Kredi faizleri Şok İndirim Kampanyası ile %0.99’a düştü!
DenizBank’tan işletmeler için Ramazan Kampanyası
DenizBank’tan “Emlak Ofisleri ve Taşıt Bayileri Çalışanlarına Özel Bankacılık Paketi”
DenizBank - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası İşbirliği ile Şirket ve Konutlara 20 Milyon Dolarlık Finansman Paketi
Deniz otobüsü ile seyahatin en ucuz yolu Sea&Miles
BES’in Yeni Aktörü Deniz’den: DenizEmeklilik
DenizBank’tan doğa dostu kampanya...
DenizBank ve Petrol Ofisi işbirliği ile İşletme Kart’tan Akaryakıta 2 taksit
DenizBank’tan Konut Kredisi Alana Yeni Yıl Hediyesi Lcd Tv!
DenizBank Türkiye’nin Hatıra Defteri’ni araladı…
DenizBank İnternet Şubesi BMW kazandırdı
DenizBank’ın ilk BMW talihlisi belli oldu
DenizBank Rus Rublesi efektif kabulüne başladı
Deniz Emeklilik ve Hayat A.Ş. “Emeklilik“ branşında faaliyet ruhsatını aldı
DenizBank İnternet şubesi kazandırıyor
DenizBank’ın perakende bankacılığı Barbaros Karakışla’ya emanet
DenizBank’tan Fenerbahçelilere özel kredi kartı

DenizBank’ın yeni fonu metalden kazandıracak

Tarih: 16.04.2011
DenizBank, Anapara Koruma Amaçlı B tipi Metal Fonu’nu 18 – 25 Nisan tarihleri arasında halka arz ediyor. DenizBank’ın yeni fonu, S&P GSCI Tüm Metaller Endeksi’nde yer alan altın, gümüş, alüminyum, bakır, kurşun, nikel ve çinko metallerinin öngörülen pozitif getirisinden faydalanmayı amaçlıyor.

Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, son dönemlerde çok dikkat çeken metal sektörünün getirilerinden daha geniş bir kesimin yararlanabilmesi için yeni metal fonunu piyasaya sürüyor. DenizBank Anapara Koruma Amaçlı B tipi Metal Fonu, 18 – 25 Nisan 2011 tarihleri arasında halka arz edilecek. %93 oranında anapara koruma özelliği bulunan B tipi Metal Fonu; S&P GSCI Tüm Metaller Endeksi’nin öngörülen pozitif getirisinden faydalanmayı amaçlıyor. Son zamanlarda global piyasalardaki belirsizlik ve güvensizlik ortamında, altın gibi değerli metallerin güvenli liman olarak görünmesi sonucunda, bu tür enstrümanlar cazip yatırım araçları olarak öne çıkıyor.

Kıymetli metallerin yükselmesini bekleyen için

DenizBank’ın fon pazarına sunacağı yeni ürün, dünyanın ilgi odağı haline gelen metal sektörüne yatırım yaparak dikkat çekiyor. DenizBank, fon yelpazesini alternatif alanlara odaklanarak genişletmeye devam ediyor. Bankanın %93 oranında anapara koruması olan fonu, önümüzdeki dönemde metallerin ABD doları bazında yükselmesini bekleyen yatırımcılar için uygun bir yatırım aracı olarak değerlendiriliyor.

Erken çıkış opsiyonu da var

DenizBank Anapara Koruma Amaçlı B tipi Metal Fonu’ndan alabilmek için DenizBank müşterisi olmak ve 18 – 25 Nisan 2011 tarihleri arasında yapılacak halka arza katılmak gerekiyor. 326 günlük olacak fon için tüm DenizBank şubelerinde halka arz talebi alınacak ve sonrasında vade sonuna kadar bir daha metal fonunu alma şansı olmayacak. Bu nedenle yatırımcıların halka arz tarihlerini kaçırmaması gerekiyor. Deniz Portföy A.Ş. ise bu fonu almak isteyen yatırımcılara aracılık edecek. Fondan çıkmak isteyenler için her ayın 2’sinde ve 16’sında olmak üzere ayda 2 kere hesaplanan fiyat baz alınacak. DenizBank Anapara Koruma Amaçlı B tipi Metal Fonu’ndan en az 10 bin TL olmak üzere, 1000 TL ve katları şeklinde istenildiği tutarda alınabilecek.