Adres: DenizBank Genel Müdürlük Büyükdere Cad 106-108 34394 Esentepe Şişli İstanbul Türkiye

Telefon: 0212 336 42 51 -(0212) 355 0800

Fax: 0212 336 42 51

Yetkili Kişi: DenizBank - Tülay Karamanlıoğlu

Web: www.denizbank.com

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı DenizBank ile El Ele
DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “2011 yılının ilk üç ayında net kârımızı 203 milyon TL olarak gerçekleştirdik“
DenizBank’tan enerji ve tarım sektörüne 300 milyon euro’luk kredi
DenizBank’ın yeni fonu metalden kazandıracak
“Bordosu mavisi, Bonus’un harbisi” ile Hem Taraftar Hem de Trabzonspor Kazanacak
AB’den tarım ve kırsal kalkınma için hibe alanlara DenizBank desteği
Esnaf dostu DenizBank, Akıllı Kart projesini İSTESOB işbirliği ile hayata geçiriyor
Deniz’den Bayrama Özel Eli Öpülecek Kredi!
DenizBank’ın 2010 yılı ilk yarı finansal verileri açıklandı
DenizBank Cebimde Kredi faizleri Şok İndirim Kampanyası ile %0.99’a düştü!
DenizBank’tan işletmeler için Ramazan Kampanyası
DenizBank’tan “Emlak Ofisleri ve Taşıt Bayileri Çalışanlarına Özel Bankacılık Paketi”
DenizBank - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası İşbirliği ile Şirket ve Konutlara 20 Milyon Dolarlık Finansman Paketi
Deniz otobüsü ile seyahatin en ucuz yolu Sea&Miles
BES’in Yeni Aktörü Deniz’den: DenizEmeklilik
DenizBank’tan doğa dostu kampanya...
DenizBank ve Petrol Ofisi işbirliği ile İşletme Kart’tan Akaryakıta 2 taksit
DenizBank’tan Konut Kredisi Alana Yeni Yıl Hediyesi Lcd Tv!
DenizBank Türkiye’nin Hatıra Defteri’ni araladı…
DenizBank İnternet Şubesi BMW kazandırdı
DenizBank’ın ilk BMW talihlisi belli oldu
DenizBank Rus Rublesi efektif kabulüne başladı
Deniz Emeklilik ve Hayat A.Ş. “Emeklilik“ branşında faaliyet ruhsatını aldı
DenizBank İnternet şubesi kazandırıyor
DenizBank’ın perakende bankacılığı Barbaros Karakışla’ya emanet
DenizBank’tan Fenerbahçelilere özel kredi kartı

DenizBank 500 milyon TL tutarında bono ihraç ediyor

Tarih: 03.05.2011
DenizBank, 350 milyon TL tutarında 6 aylık ve 150 milyon TL tutarında 12 aylık olmak üzere toplam 500 milyon TL’lik bono ihracı yapacak.

4 – 5 - 6 Mayıs 2011’de halka arz yöntemiyle yapılacak ihraçta 6 aylık bono, benzer vadeli Hazine kâğıdına göre %0,60, 12 aylık bono ise benzer Hazine kâğıdına göre %0,85 oranında basit ek getiri sağlayacak.

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Bora Böcügöz, banka bonosunun ikinci elde alım/satım imkânı ve düşük stopaj oranıyla yatırımcılar için cazip olduğunu söyledi.
Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, yatırımcılara kendi bonosunu satarak alternatif bir yatırım aracı daha sunuyor. Banka, toplam 500 milyon TL tutarında ve iki farklı vadeye sahip bono ihraç edecek. 350 milyon TL’lik ve 176 günlük banka bonosu, benzer vadeli Hazine kâğıdına göre %0,60, 150 milyon TL’lik ve 351 günlük banka bonosu ise benzer Hazine kâğıdına göre %0,85 oranında basit ek getiri sağlayacak.

Halka arz tarihi 4 – 5 – 6 Mayıs 2011

DenizBank, yatırımcılar için çıkaracağı bonoları 4 – 5 – 6 Mayıs 2011 tarihlerinde eş zamanlı olarak halka arz yöntemiyle ihraç edecek. İMKB Tahvil Bono Piyasası’nda işlem görecek bonoların vade başlangıcı ise 10 Mayıs 2011 olacak. DenizBank’ın ilk kez yapacağı bono ihracında minimum talep tutarı ise 1.000 TL olarak belirlendi. Bonoların anapara ile faiz ödemesi vade bitiminde yapılacak. 6 aylık bononun vadesi 2 Kasım 2011’de, 12 aylık bononun vadesi ise 25 Nisan 2012’de bitecek. DenizBank’ın ihraç edeceği bonolar ikincil piyasada da işlem görecek. 6 aylık bonoda bireysel yatırımcılara %25, kurumsal yatırımcılara ise %75 pay ayrıldı. 12 aylık bonoda ise bireysel yatırımcılara %60, kurumsal yatırımcılara %40 pay ayrıldı. DenizBank bonoları için yatırımcılar DenizBank şubeleri, 444 0 800 veya www.denizbank.com.tr adresinden başvurabilecek.

“Düşük stopaj oranıyla cazip”

DenizBank Fon Yönetimi, Finansal Kurumlar ve Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Bora Böcügöz, bono ihraçlarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu ihraç, bankamızın 2004 yılında gerçekleştirdiği hisse senedi halka arzından sonra yurtiçi sermaye piyasalarıyla yeni ve önemli buluşması olacak. Devlet iç borçlanma senetlerine göre önemli bir ek getiri sağlayan banka bonoları, ikinci elde alım/satım imkânı ve %10’luk düşük stopaj oranıyla özellikle 6 ay ve 1 yıl vadelerde yatırımcılar açısından cazip bir yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor. Bu bonoların Türkiye'deki en yüksek banka rating'ine sahip olan DenizBank Finansal Hizmetler Grubumuz tarafından arz edilecek olması da ayrı bir önem taşıyor. Yatırımcılar için alternatif yatırım araçları geliştirmeye devam edeceğiz.”

Sektörler:
Etiketler: denizbank , bono , halka arz , denizbank , ihrac