Telefon: +905336501343

Yetkili Kişi: Erdal akkaya

eklenilen başka bülteni yok.

Dekorasyonun öncü Türk firması STONE PANEL Ortadoğuda fırtına gibi.

Tarih: 28.01.2017
1998 Yılında Türkiye\'de hizmete açılan STONE PANEL firması, Avrupa\'dan sonra, Ortadoğu\'da da adından söz ettirmeye başladı. Türkiye\'de duvar kaplama sanatının öncü firması olarak liderliğini tescillemiş olan firmanın vermiş olduğu hizmetler başlıca; taş panel kaplama,taş duvar kaplama,kültür taşı kaplama,dekoratif taş kaplama,dekoratif tuğla kaplama ve ahşap duvar kaplama\'dan oluşmaktadır. Özel olarak çıkardıkları ve kendi fabrikalarında üretilen ürünleriyle Ortadoğuda şube açmaya hazırlanan STONE PANEL şimdiden orada bulunan devlerin korkulu rüyası olmayı başardı.
Stone Panel şimdiye kadar sponsor olduğu Türk dizilerinden ve Filmlerinden sonra, şimdide Ortadoğu\'da ki dizilere sponsorluğunu sürdüreceğini açıkladı. Firma sahiplerinin yaptığı basın bildirisinde, \"Daha çok yolumuz var\" sözleri özellikle dikkate alındı. Bir sonra ki hedeflerinin Amerika kıtası olacağının sinyallerini veren Genel Müdürleri, Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Firmanın ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ürünler

Firmanın ürün kataloguna buradan ulaşabilirsiniz. KATALOG