Değerli Basın Mensubu,

Tarih: 30.10.2008
İnsan kaynakları uzmanları, yöneticileri ve insan yönetimini ilgilendiren tüm alanlardaki çalışanların bir araya gelmesini sağlayan ve bu sene on altıncısı yapılacak olan Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi 6 Kasım 2008 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlıyor. 7 Kasım 2008 tarihine kadar devam edecek olan ve sadece İK çalışanlarına değil, her seviyede yöneticiye vizyon kazandıracak kongreye yurt içinden ve yurt dışından aralarında Cem Boyner, Ahmet Bozer, İzzet Karaca, Emre Konuk, Yankı Yazgan, Engin Baran, P.Alex Linley, Al Rainaldi ve Mark Wilcox gibi çok önemli isimlerin bulunduğu yüzden fazla konuşmacı katılıyor. Dünyaca ünlü yazar Irvin Yalom'un da video konferans aracılığı ile katılımcılara sesleneceği kongrede çalıştay, açılış konferansı ve paralel seanslar halinde birçok alt programda, farklı başlıklarda konular ele alınacak. Bu sene "Farkında mıyız?" teması üzerine kurulan PERYÖN 16. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi, şirketlerin ve bireylerin başarıya giden yolda ne kadar farkındalık sahibi olduklarına, bu konuda daha iyi neler yapabileceklerine ve Mobbing gibi pek çok konuya ışık tutacak. Turkcell Akademi ve Profil International ana sponsorluğunda düzenlenecek olan 16. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'nde bu sene Türkiye'de ilk defa İnsan Yönetimi Ödülleri'de verilerek, ülkemizde İnsan Kaynakları Yönetimi'nin geldiği nokta katılımcılar ile paylaşılacak. BKM Mutfak Oyuncuları'nın da gösterileri ile renk katacağı 16. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'nde sizleri de aramızda görmekten ve birbirinden değerli konuşmacılarımız ile bir araya getirmekten büyük mutluluk duyacağız. Detaylı Bilgi İçin Zübeyde Turgut İletişim Atölyesi Tel : 0216 372 60 30 / 0533 953 78 57

Etiketler: Değerli , Basın , Mensubu