David Halegua, İnternet Girişimleri Yöneticisi görevine getirildi

Tarih: 14.04.2009
Yenilikçi yazılım çözümleri geliştiren Inveon’un İnternet Girişimleri Yöneticisi görevini David Halegua üstlendi.

Günümüz iş dünyasının ihtiyaçları ile hızla gelişen teknolojileri en verimli BT platformlarında bir araya getiren Inveon’da David Halegua, İnternet Girişimleri Yöneticisi olarak atandı. Halegua, Inveon bünyesinde internet girişimlerinden ve online pazarlama alanındaki faaliyetlerin yönetiminden sorumlu olacak.

Inveon‘un internet girişimleri alanındaki çalışmalarını yönetecek olan David Halegua, yeni görevine ilişkin şunları söyledi: “Inveon kısa zamanda yakaladığı büyüme trendi ile çok dikkat çeken bir şirket. Genç ve tecrübeli ekibi, çalışma ortamı ve altyapısı ile beni ilk anda etkiledi ve heyecanlandırdı. Bu müthiş ekiple beraber Inveon’un internet girişimlerinin trafiğini ve gelirlerini artıracak, aynı zamanda takip ettiğimiz trendleri bu girişimlere uygulayarak yeni başarılar yakalayacağız.”

1985 yılında doğan David Halegua, Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki öğrenciliği boyunca Kampus Uluslararası Fuar Hizmetleri şirketinde faal olarak görev aldı. Şirket bünyesinde 5 yıldır düzenlenen Trend Show ekibinde çalışan Halegua, son olarak Trend Show 09’un Operasyon Yöneticiliği görevini yürüttü. Bunların yanı sıra, pafil.com müzik paylaşım portalının işletilmesi ve organize edilmesinde görev alan David Halegua, Dream TV’de yayınlanan canlı müzik performansı programı Yüxexes’in sahne arkası ekibinde yer aldı. 2009 yılı itibariyle Inveon bünyesine katılan David Halegua, İnternet Girişimleri Yöneticisi olarak görev yapacak.