Coffee Mate’ten 2 yeni tat!

Tarih: 06.07.2009
Dünya’nın ve Türkiye’nin bir numaralı kahve kreması NESTLE COFFEE-MATE®, Mayıs ayında piyasaya sunduğu iki yeni çeşidiyle Türkiye’yi aromalı kahve kreması ile tanıştırdı.

COFFEE-MATE®, kahve severlerin beğenilerine cevap veren iki yenilikçi ürünüyle kahve kokusunu ve tadını maksimuma taşıyor. Eşsiz vanilya ve fındık aromasıyla COFFEE-MATE®, artık daha da keyifli.

Vanilyalı ve fındıklı olarak piyasaya sürülen aromalı çeşitler Türk tüketicisinin damak tadına ve değişen tüketim tercihlerine uygun olarak geliştirildi. Kahve severlere benzersiz bir lezzet ve yeni bir kahve deneyimi sunan vanilyalı ve fındıklı COFFEE-MATE®, kahvenin kokusunu ve tadını bozmadan, eşsiz aromasıyla kahve keyfini artırıyor.

Kahve içimine alternatif lezzet katan COFFEE-MATE®, kolay eriyebilen konsantre kıvamı ve zengin aroması ile sizi farklı kahve deneyimlerine davet ediyor.

Aromalı çeşitler, Nestlé’nin özel formülüyle üretilen COFFEE-MATE®’in pazardaki liderliğini ve yenilikçiliğini pekiştirirken, renkli ve modern tasarımları ile raflara da canlılık getiriyor.

Nestlé Hakkında:

Merkezi 1867‘de kurulduğu yer olan İsviçre-Vevey’de bulunan Nestlé, 2008 yılında 109,9 milyar İsviçre Frangı cirosu, 10 binden fazla çeşidi içeren ürün yelpazesi, 480 fabrikası, 280 binin üzerinde çalışanı ve 130’dan fazla ülkedeki ticari faaliyeti ile dünyanın en büyük gıda, beslenme ve iyi yaşam şirketidir. Ayrıca Fortune Dergisi “ Global 500” 2009 sıralamasına göre Nestlé kendi sektöründe dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketi olarak yer almaktadır. Nestlé AR-GE çalışmalarına her yıl 2 milyar İsviçre Frangı yatırım yapmaktadır. Türkiye’de İlk satış şubesini 1909 yılında Karaköy’de açan Nestlé 1927 yılında Feriköy'de Türkiye’nin ilk çikolata fabrikasını açmıştır. Bugün Nestlé, Türkiye’de on üç gıda kategorisinde, dünyaca ünlü kırka yakın markasını ve 800’e yakın yüksek standartlı ürününü Türk tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Nestlé, Türkiye pazarıyla tanıştırdığı birçok yeni kategoride pazar lideri pozisyonunu devam ettirmektedir. İş ortaklarıyla birlikte Türkiye’de 5000 ‘in üzerinde çalışana iş imkânı sunan Nestlé, 2009 yılında 100. yaşını kutlamaktadır.