Cıty’s Nişantaşı’ na En İyi Lansman Ödülü

Tarih: 30.10.2008
City's Nişantaşı'nın açılış etkinliği 2008 Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde etkinlik pazarlaması kategorisinde "en iyi lansman" seçildi. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği'nin bu yıl ilk kez düzenlediği "Doğrudan Pazarlama Ödülleri" 22 Ekim'de Borusan Otomotiv İstinye'de düzenlenen geceyle sahiplerini buldu. City's Nişantaşı, geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirdiği AVM açılışında boşlukta ve de düz duvarlarda estetik danslar yapan "The Project Bandaloop Group" ile etkinlik pazarlaması kategorisinde "en iyi lansman" ödülünü aldı.

Türkiye''ye ilk defa getirilen dünyaca ünlü The Project Bandaloop grubu, gösterilerini City''s Nişantaşı'nın iç ve de dış mekanlarında 14 kişilik dağcı ve danscı ile gerçekleştirmişti. 1991 yılından bu yana dünyanın çeşitli yerlerinde yarım milyon kişiye gösteri yapan ve 14 kişilik dans ekibinden oluşan Project Bandaloop 2008 yılı gösterilerinin ilk ayağını City's Nişantaşı'nın açılışında gerçekleştirmişti. Project Bandaloop Hakkında Project Bandaloop, tırmanışın ve iple inişin imkanlarından esinlenerek, birçok alan için özel havada, yatay ve dikey hareketlerden oluşan bir koreografi gerçekleştirmektedir.

Dünyanın farklı bölgelerinden biraraya gelen dans ekibi 14 kişiden oluşmaktadır. Ekibin tamamı Dağcılık başta olmak üzere doğa sporları ile ilgilenmekte ve bir yaşam biçimi olarak görmektedir. Topluluğun arasında Guiness Rekorlar Kitabına El Capitan'ı 1 gün içinde 3 kere ve 1 seferinde 4 saat 48 dakikada tırmanarak adını yazdıran Steve Schneider da bulunmaktadır. Detaylı Bilgiye www.projectbandaloop.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Sektörler: