Adres: Büyükdere Cad.245 Uso Center Kat:17 Maslak İstanbul

Fax: 0212 330 04 50

Yetkili Kişi: Cetech-Ce Bigi İşlem ve Teknoloji Hizmetleri San v

Web: www.cetech.biz

CETECH ve ADTECH’e yeni genel koordinatör!

Tarih: 30.10.2008
Telekomünikasyon firmaları için katma değerli bilgi ve eğlence servisleri geliştiren ve sunan CETECH ile Türkiye'nin en büyük dijital platformu ADTECH firmalarının yeni genel koordinatörü Gamze Olgun Parıldamış oldu.

Katma değerli bilgi ve eğlence servisleri alanının iddialı ismi CETECH ile 12.000 sitelik Web ortağı ağı ile Türkiye'nin en genç tüketici kitlesine erişen ve bu sayede kurumlara ihtiyaçları doğrultusunda çözümler sunan, Türkiye'nin en büyük dijital platformu ADTECH'in ekiplerine yeni bir isim katıldı. Gamze Olgun Parıldamış, her iki firmanın da genel koordinatörü olarak atandı. Parıldamış, yeni görevi kapsamında CETECH ve ADTECH firmalarının tüm faaliyetlerinin yürütülmesinden ve yeni pazar stratejilerinin yaratılmasından sorumlu olacak.

Gamze Olgun Parıldamış kimdir?
Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan Gamze Olgun Parıldamış, daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Yöneticiliği üzerine yüksek lisans eğitim aldı. İş hayatına Borusan Holding A.Ş.'de Operasyon Uzmanı olarak başlayan Parıldamış, daha sonra sırasıyla Byte & Muhsinoğlu firmasında Sistem Uzmanı, Logobase firmasında Kanal İlişkileri Yöneticisi, Microsoft Türkiye'de İş Geliştirme Müdürü ve MCSP/SD Program Yöneticisi, Sun Microsystems Türkiye firmasında Orta Ölçekli Kurumlar Satış Müdürü ve Kanal Satış Müdürü ve son olarak da Cybersoft İstanbul firmasında Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. Gamze Olgun Parıldamış, 2007 yılının Ağustos ayından bu yana ise Leadcom Türkiye firmasında Satış ve Pazarlama Ülke Müdürü olarak çalışıyordu.

www.cetech.biz
Telekomünikasyon firmaları için katma değerli bilgi ve eğlence servisleri geliştiren ve pazara sunan CETECH (CE Bilgi İşlem İletişim ve Teknoloji Hizmetleri A.Ş.), pazara uygun içerikleri bir araya toplayabilmede uzmanlaşmış ve teknik uzmanlığını gerçek pazar koşulları ile başarılı bir şekilde harmanlayarak pazarın lideri olmuştur. CETECH, telekomünikasyon ve internet sektörlerinin bir noktada birleşmesinin, telekom, BT ve medya endüstrilerindeki oyuncuların gelecekteki başarılarının belirleyicisi olduğuna inanmaktadır.

www.adtech.com.tr
2007 yılının Kasım ayında faaliyete başlayan ADTECH, kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin en büyük dijital pazarlama platformu haline gelmiştir. ADTECH'in yarattığı temel farklılık, performans bazlı pazarlama metodolojisi ve Türkiye trafiğinin hemen hemen yarısına ulaşan 12.000 sitelik Web ortağı ağı ile Türkiye'nin en genç tüketici kitlesine en etkin şekilde erişmesi; bu sayede de kurumlara, onların ihtiyaçlarına yönelik en verimli çözümleri sunmasıdır. Uzmanlık alanı itibariyle, firmalara, online pazarın en yenilikçi ve en iddiali çözümlerini sunmayı hedefleyen ADTECH'in mobil pazarlama alanındaki ürünleri de geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Bu doğrultuda ADTECH, kurumlara özel stratejik pazarlama planları geliştirmekte ve gerek mobil araçlar gerekse İnternet üzerinden yapılan ortak veya ayrı pazarlama faaliyetlerinin en etkin şekilde oluşmasını sağlamaktadır.

Etiketler: CETECH , ve , ADTECH’e , yeni , genel , koordinatör!