Casper Notebook Alana, 1 Yıllık İnternetiyle Turkcell VINN Hediye

Tarih: 07.07.2011
Turkcell ve Casper bu yaz, teknoloji ve internetin keyfini tatilde de yaşatıyor. Casper Nirvana notebook kampanya modelleri, Turkcell VINN modem ve paket aşımsız 1 yıllık internet hediyeli.

Teknoloji lideri Casper ve Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell her an her yerden mobil internet ayrıcalığını yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Teknoloji meraklıları, Casper Nirvana’ları interneti içinde Turkcell VINN ile birlikte kullanarak Turkcell 3G hızı ve kalitesiyle yüksek performanslı internet deneyimi yaşayacak. Casper Nirvana CN.TR-N455A ve CN.TR-P6200A modellerini tercih eden kullanıcılar 1 yıl geçerli

12GB,Nirvana CN.TR-l2310A,CN.TR-l12310B,CN.TR-l2410A, CN.TR-l2520, CN.TR-Q2630A,CN.TR-2620A modellerinde de 1yıl geçerli 48GB internet ve Turkcell VINN ‘a ship oluyor.

Turkcell VINN Modem ve 1 Yıl internet hediyeli Casper Dizüstü Bilgisayar Kampanyası dâhilinde yer alan modeller 684 TL+KDV ile 2028 TL+KDV arasında değişirken, kredi kartına 12 aya varan taksit seçeneği de bulunuyor.

Siz de Casper bayiilerine ve Turkcell İletişim Merkezlerine gelin, teknoloji ve internetin keyfini tatilde de yaşayın.

Sektörler: